Akik délben mentek a nagyért oviba: visszaviszitek a délutáni foglalkozásokra (néptánc, torna, angol stb)?
1-essel egyetértek. Ha eddig délutánig maradt, és részt vett délutáni foglalkozásokon, minek hazavinni aludni, és mindkét gyereket rángatni oda-vissza a lakás meg az ovi között?
Én ha mégis úgy döntöttem volna, hogy hazaviszem délben, biztos megoldottam volna, hogy a délutáni foglalkozásokra tudjon továbbra is járni, pl. azokon a napokon bent aludt volna, vagy ha nem megoldható, visszamentünk volna.
A fiam már 2. éve nem alszik az oviban. Amíg dolgoztam, addig ott maradt azokon a napokon, mikor foglalkozás van délután, de csak a panasz volt rá, hogy nem bír nyugton maradni, zavarja a többieket. Nem engedték, hogy csendben rajzoljon, vagy könyvet nézegessen, feküdnie kellett csendben. Na, ez nem ment neki. 2szer volt, hogy kiköltöztették egyedül az öltözőbe, míg a többiek aludtak. A többi napokon ebéd után hazajött.
Ő is frusztrált volt, a foglalkozásokon ingerült volt.
Most itthon vagyok, így minden nap hazahozom ebéd után, kedden 4re viszem vissza angolra, csütörtökön fél 4től hittan, utána 4től furulya. Ha az apja itthon van, akkor ő viszi vissza. Mondták már az óvónők is, hogy azóta a foglalkozásokon sokkal nyugodtabb, segítőkész, figyelmes. Nekem fárasztó, de már csak 3,5 hónap...
Nem kell értemenned. Kérni szokták, de nem kell.
Kérdésedre válaszolva, pont ezért aludt bent a többiekkel. Megtehettem volna hogy oda-vissza rohangálok az ovi meg a lakás között, de itt volt a kicsi is, neki ez nagyon nem volt program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!