Mikor lehet választani óvodai jelet?
Figyelt kérdés
A beiratkozásnál, vagy az első napon?2016. febr. 17. 09:51
2/13 anonim válasza:
Mi mindháromszor a beiratkozásnál választottunk.
3/13 Vilcsianyuja válasza:
Nekünk voltak nyílt napok augusztus utolsó három napjában. Mi ott választottuk ki a jelet.
4/13 anonim válasza:
Volt szülői értekezlet augusztusban, akkor lehetett jelet választani. Aki ott nem volt, az a maradékból választott az első napon.
5/13 A kérdező kommentje:
Ha a szülői értekezleten választottatok, akkor a gyerkőc nem volt ott ugye? Tehát te választottál neki valamit.
2016. febr. 17. 10:15
6/13 Vilcsianyuja válasza:
Én választottam, nem hagytam neki beleszólást :) Arra már nem emlékszem, ott volt-e vagy nem, de egyszerű dolgom volt, lecsaptam a bölcsis jelére, a virágra. Hogy ne kelljen új jelet megjegyeznie. Amúgy is virágneve van, nem tudna belekötni a választásomba :)
7/13 anonim válasza:
Mivel beíratkozáskor még nem lehet biztosra tudni, hogy melyik csoportba fog járni és ott melyik jelek szabadulnak fel, ezért az első ovis napon (vagy az azt megelőző szülői értekezleten)
8/13 anonim válasza:
A szülő választott. Azok a gyerekek választhattak maguknak, akiknek az első ovis napon még nem volt jelük, de ők már csak a maradékból. Mondjuk szerintem ha valakinek nagyon nem tetszett a szülő által választott jel, akkor még mindig lehetett cserélni az első napon.
Nálunk érdekes volt a helyzet, én éppen kórházba kerültem akkor, amikor a szülői értekezlet volt, apuka ment el helyettem a szülőire. Felhívott, hogy mit választott, és kiderült, hogy azt, ami az én ovis jelem is volt. :) Tök véletlenül, nem tudta, hogy nekem is az volt a jelem.
9/13 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy elmondta az óvónő, hogy mik a maradék jelek, és abból én választhattam.
Fiam mondjuk nem szeptemberben kezdett, hanem amikor 3 éves lett, így év közben csatlakozott a csoporthoz.
10/13 anonim válasza:
Nalunka gyerek valasztott, meg beiratkozas elott voltunk ismerkedni. A gyerek teljes ket es fel eves magabiztossagaval a kerdesre, h tetszik neked, szeretnel ide jarni hozzank, megzsarolta az ovonot, h csak akkor ha az o altala valasztott jele lehet. Nem szokvanyos jel volt, elkeszitettek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!