Szerintetek nem sok ha reggel fél 8-tól negyed 5-ig van a gyerek bölcsiben/oviban?
Ha nem dolgozol, akkor igazán elhozhatnád őket előbb. Miért vannak ilyen sokat, ha te otthon vagy? Én nem is értem. Mikor nem dolgoztam, akkor du. 3-ra mindig ott voltam értük az oviba. Egy időben ebéd után is hazahoztam őket, de a nagyfiam kérte, hogy szeretne ott aludni. Így uzsi után mentem értük. Nálunk 5-ig van nyitva az óvoda.
Plusz, ha nem dolgozol, akkor miért viszed olyan korán őket. 8-8:15 között szoktam velük beérni az oviba, mikor nem dolgoztam. Mikor gyed után visszamentem dolgozni, akkor tovább kellett maradniuk, de nem okozott a gyerekeknek problémát, fel sem tűnt nekik, hogy tovább vannak.
Nem gond dolgozó szülőknél, ha ennyit van bent a gyerek, de ha nem dolgozol, akkor nem értem. Főleg, a 2 évesnek nem is kellene bölcsibe járnia, ha gyesen vagy és nem dolgozol.
Azt írtam, hogy még nem dolgozom, de tervezem, és akkor ennyit lennének oviban.
Jelenleg itthon vagyok és fél 1-re megyek értük az oviba.
szerintem sok,pláne így hogy te otthon vagy.
Enyémek fél 8-3 ig vannak kb de őszintén én még ez ellen is berzenkedtem csak ha délben elhoztam őket,nem aludtak itthon du.
Te mit csinálsz addig amúgy...?
Ezt sosem értettem :(
(én egy harmadikkal vagyok itthon)
2 sorral feljebb olvashatod, illetve a kérdésfeltevésben is, h még nem dolgozom, csak tervezem, hogy visszamegyek, és akkor így lennének oviban és bölcsiben.
Pont azért kérdezem hogy ez nem sok-e, mert még nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!