Benti cipőnek jó minőségű drágább cipő vagy olcsóbb akármilyen amit szétrúghat?
Figyelt kérdés
Óvodába benti cipőnek ti milyet vesztek? Nem tudom, hogy játszani inkább vegyek egy olcsóbbat amit nem sajnálok ha 2 hónap alatt tönkretesz vagy vegyem meg a szupináltat, ddstep-et, tehát ami drágább de minőség és jobb a lábának. Egyébként mennyi idő alatt tesz tönkre egy gyerek egy benticipőt-szandált?2016. jan. 30. 14:33
11/17 anonim válasza:
Supináltat csak akkor vegyél ha látod a cipőjén, hogy rosszul tartja a lábán (vagyis a kopás belül van). Nekünk ilyen volt a kisfiunknak, az ortopéd cipész is mondta, hogy valóban úgy tartja lábát. Most már lassan 2 éve hord ilyen cipőt bentre és szépen rendeződik neki a sima cipőben a járása.
12/17 A kérdező kommentje:
Befelé járja a cipőit ezért is gondoltam a szupináltra. Köszönöm a válaszokat.
Nekünk a ddstepnél pár hordás után az orra részén levált a talp, lehet hogy pont rosszat fogtunk ki, de találtam Asso-t aminek jó az orra, talán az nem válik le.
2016. jan. 31. 19:08
13/17 anonim válasza:
Ddstepböl 1x mi is kifogtunk egy ilyen darabot ,de legközelebb máshonét vetük és azok jok.de az asso sem rosz .
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Leteszteljük, aztán majd kiderül...
2016. febr. 1. 10:43
15/17 anonim válasza:
Mivel nekünk supi kell, ezért minden cipője az! Amikor még nem kellett, a benti akkor is az volt neki, bölcsis kora óta! Hisz abban van 9 órát!
16/17 anonim válasza:
Az én gyerekem jövőre lesz ovis, de kb negyed évente nő annyit a lába, hogy új cipő kell. Ez így fog menni, vagy le fog állni? Mert engem ez tart vissza a drága cipőtől. Első két alkalommal megvettem a drágát, de az utóbbi fél évben a Lidl-ben vettünk csizmát.
17/17 A kérdező kommentje:
Nekem két gyerekem van, mindkettőnek végig jó a téli, a tavaszi cipő ősszel már nem jó. Szóval van egy téli csizma, tavasszal cipő, nyárra szandál, ősszel új cipő. Persze több van nekik, van játszós amiben homokoznak, saraznak, gumicsizma stb.
2016. febr. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!