Vigyünk WC papírt (4 guriga) félévkor is az oviba. Jogos, ha megtagadom?
Egyáltalán nem rugalmasak. Gyerekeket kérdezgetik egy csomó mindenről, családi dolgokról. Csak a gyerek elmondja. Ha valahova nem tudunk közös programra menni, a gyereket csesztetik helyettem.
Szóval fiam van, életében egyszer sem kakilt még az oviba, tehát egy darabka wc papírt sem használtunk el. Megmondom, hogy én nem viszek, helyette veszek itthonra.
Papírzsepit viszek be, 1 literes szappant is (bár annyit se használ el, negyedét sem) Fizetem a csoportpénzt a nemtudom mire, hisz színház stb plusz pénzbe kerül. Viszek be cukrot, teát stb. Megjegyzem azt sem issza, utálja a teát.
Meguntam. Mindent vigyünk, cserébe meg leszólást kapunk, ráadásul a gyereken keresztül.
Nem is értem miért akarnak kötelezni olyanra, amit nem használunk?
Értem, én tűrjek mindent :" A fiad pisiléskor nem törli meg, csak belerázza a gatyába?
Fúj!
Mire tanítod te?"
Én csak megdícsértem. Hisz az én gyerekem egy gusztustalan gatyábafütyitrázós kis pulya mi? Ne haragudj, de amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Később írtam egyáltalán nem megy wc-re az oviban. A kérdésnél ezt nem részleteztem. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!