Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Visszakérjem a játékot vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Az oviba bevitte a kislányom az alvós állatkáját. Ez kb 2 hete volt.

Akkor délután mikor mentem érte már nem volt meg. Kérdeztem tőle de nem tudta hová tűnt. Az óvónővel beszéltem, mondat majd kideríti hova tűnt.

2 napra rá az egyik kislánynál volt(ezt délután tudtam meg)

Na a lényeg, hogy kiderült, hogy a kislány azt mondta az anyukájának hogy kapta. Anyukával beszéltem, de a kislány nem akarja visszaadni.

Az én kislányom meg szeretné vissza.

Akartam venni egy másikat, de sajnos nem találok sehol.

2015. dec. 19. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hol ruhát visznek haza, hol a másik plüssét, milyen szülők vannak, komolyan?!

Mi az, hogy nem adja vissza? Az óvónőket kötelezném rá, hogy kérjék vissza, hiszen ott kavarodott el! De ha ők nem hajlandóak rá, én mennék akár a lakásukra is, hogy adják vissza, mert a gyerekem nem alszik el nélküle!!!!

2015. dec. 20. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

Kérjed vissza!

De azért a kislányt aki elvette se kell "letolni, leordítani". (sajnos láttam ilyen példákat )

szegény lányod , remélem azért vissza kapja! esetleg mondd meg annak az anyukának, hogy a Jézuska ilyen játékot vagy hasonlót hozzon e amit elvett?

2015. dec. 20. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a válaszokat, de nálunk előfordult, hogy a lányom adta oda (vagy elkunyerálták tőle és beleegyezett) a játékot. Szóval elképzelhető, hogy nálatok is ilyesmi történt.
2015. dec. 20. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy kérdd vissza!
2015. dec. 21. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!