Melyiket válasszam a családi napközit vagy az óvodát 2,5 éves kislányomnak?
Ha először Csanába járna és 3 évesen menne oviba, akkor is vegyes csoportba kerülne? Látom neked ez akadály. Nekem egyik gyerekem vegyes csoportba jár. Én nem vettem észre, hogy gondot okozna nekik.
Mikor 3 évesen kezdte, akkor a csoport fele 7 éves nagycsoportos volt, a másik fele meg ugye kiscsoportos. Idén már a lányom középsős, az elballagott nagycsoportosok helyére jöttek kiscsoportosok. Az óvónénik még meg is dicsérték a lányom, hogy milyen segítőkész a kicsikkel, tanítja őket. Szerintem nincs hátránya a vegyes csoporttal.
Kérdés, mennyire lesz vegyes a csoport? Mert 2,5 évesen összerakni 7 évesekkel nem biztos, hogy jó.
Na, meg ott van, az anyagi oldala. Ha menne több hónapig a 65 ezer, akkor inkább Csana, de nem azért, mert vegyes csoportba menne, hanem 2,5 évesen lehet jobb még a kisebb közösség, kisebbekkel lenni.
Ha sok a 65 ezer, akkor sz önkormányzati bölcsi lenne igazából a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!