Van valamilyen felső határ az óvódai ebédbefizetésnél? Vagy az önkormányzat meghatározza, aztán mindenki fizesen? A mi óvódánkban pl.270 Ft/nap-ról 470 FT/nap-ra akarják emleni azonnal.
Ez csak ebéd? Vagy tízórai, ebéd uzsonna? Mert akkor elég kevés a 270 Ft. Valószínűleg már rég nem emeltek, és azért van ez a drasztikus lépés. Mennyire vagy elégedett egyébként a minőséggel?
Ha csak az ebéd ennyi, akkor biztos szólnék...
Nem estünk bele az ingyenes kategóriába, de nem sokkal vagyunk a meghatározott összeg felett.
Ebben minden benn van, de gyakran éhesen jön haza a gyerek. Ha már ennyit fizetek, legalább ne evéssel kezdenénk a hazaérkezést.
Kíváncsi voltam a többi óvódai ebéd árakra, mert kicsit hirtelen emeltek elég nagy összeget. De tényleg arra hivatkoznak, hogy régen volt emelés.
Nálunk a bölcsi 340 Ft/nap, és csapnivaló a minősége. Az ovit most nem tudom, 2 éve volt nagycsoportos a nagyobbik, akkor volt 380/ nap.
A sulit sem tudom, mert ott már nem "kötelező" enni, így a Teletál-tól rendelem neki.
Én nem tudnám ennyiből kihozni az biztos, de nagy tételben gondolom máshogy alakul valamennyire az ár.
Most már kezdek megnyugodni, hogy ez a piaci ár Ha finom lenne, akkor mondjuk nem is lenne gond, de a gyerek fogalmazása szerint "nem mindig ízletes".
gyerekem ovijában 470Ft egy napra az étkezés. én is oviban dolgozom, nekem 10500Ft egy hónapra, ahogy a gyerekeknek is, itt nem napra van, hanem fixen ennyi egy hónapra.
gyerekemnek ez a 2. óvodája, előző egy nívósabb környéken volt, ott 750.-ot fizettünk egy napra, mondjuk "svédasztalos" volt a reggeli és az uzsonna, így soha nem maradt éhes, mindig bőséges volt a választék. de emiatt azt gondolom, hogy nincs felső határ és a 470.- az tényleg egy teljesen átlagos napi díj, emiatt szerintem ne háborodj fel, inkább örülj, hogy eddig csak 270volt, ami igen kivételes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!