Hány szeletes tortát rendelnétek?
Kisfiamnak j.héten szülinapja lesz, és az oviba is szeretnénk tortát vinni. Elvileg az össz létszám 24 gyerek, 4 felnőtt.
De ugye nem lehet tudni,hogy mennyien lesznek, mert a múlthéten pl. 13 gyerek beteg volt. Illetve 3-4 éves gyerekeknél is rendes, egész szelettel számoljak?
A 24 szeleteset egy picit megmondom őszintén sokallom. Nyilván,ha úgy jön ki, akkor megrendelem, csak már az itthoni tortája is 7 ezer lesz,igaz az formatorta.
Megkérdezem az óvónőt is,hogy szerinte mekkora kellhet. Csak érdeklődnék,hátha van már ebben vkinek tapasztalata? Nekünk ez lesz az első ilyen bevitt tortánk. köszi
Biztos, hogy vihettek be tortát?
Nálunk Miskolcon kb. 1 hete jött egy rendelet, hogy senki semmiféle tortát nem vihet be miután volt egy tortás ételmérgezés az egyik intézményben.
Nem tudom országos szintű-e a tiltás, vagy csak a mi városunkra vonatkozik, azért jobb utánajárni.
Mi is jól megjártuk ezzel, pont jövő héten lesz a lányom születésnapja és csak egy óvodai műanyag tortán fognak neki gyertyát gyújtani, egyedül csomagolt kekszeket lehet bevinni.
Köszi!
Na megkérdeztem az óvónőt, azt mondta,hogy a 16-18 szeletes elég, mert nem eszik meg egy kisgyerek egy rendes szeletet.
Annak meg, aki arra veri magát,hogy kidobja a kaját, azt üzenném,hogy elég szerencsés hátterem van/volt, de a szüleim megtanítottak,hogy ételt nem dobunk ki. Azt hiszem ez a normális. Kár,hogy téged nem neveltek ilyen jól! :)
A 39%-os nem tudom ki, de hogy nem szülő az biztos!
Nem mindenkinek fut 7000 ft-os tortára, csak az oviba! Ez nem arról szól,hogy repetát kapjanak belőle,hiszen ebéd után kapják,egy kis vékony szeletnél nem fognak többet enni úgysem!!!
Én 20 szeletest vittem eddig, de van aki kekszet ,kicsomagolt sütit visz,nálunk se lehet bevinni otthoni sütésű tortát,sütit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!