Az oviba szánt ruhákat hogyan "jelöljem" meg egyszerűen?
Én őszintén semmivel nem jelölöm.
3 lányom van, egy csomó ruhát így is kapunk, azokban már van egy jel, akkor az első gyerekemnél még alkoholos filccel beírtam, most a legkisebb kiscsoportos és véletlenül sem a saját jelei vannak a ruháiban, már ha egyáltalán van. :)
Én az oviba nem küldök vadi új és "szuper ruhákat", ott úgyis játszós, koszos lesz minden.
Én azt mondtam, ha eltűnik egy-két ruhadarab, az benne van a pakliban és ennyi.
Ötödik éve van minimum egy ovis gyerekem, és még egy pár váltócipőt leszámítva semmi nem tűnt el.
Az az eset meg sajnos valami lopás volt, mert sok gyereknek eltűnt akkor cipője, szóval az eltűnt volna beírással együtt is...
Szerintem is az a legegyszerűbb, ha a címkébe rajzolod a jelét alkoholos filccel.
Én mindkét gyerekemnél így csinálom évek óta és szerencsére még nem sok minden tűnt el :)
Az iskolás nagynak a kabátjába, pulcsijába, sapkájába, sáljába, kesztyűjébe még a mai napig beleírom a nevét, az osztályát és még a telefonszámunkat is.
alkoholost és lakkfilcet használok, ez utóbbit inkább a műanyagos részeken pl gumicsizma.
én az oviban jelet, suliban nevet-osztályt írtam bele, vagy a címkére, vagy beleöltöttem egy kis darab fehér textilszalagot és arra. A lányomnál soha semmi nem tűnt el, a fiam viszont rendre hagyta szét a holmijait, úgyhogy nála jól jött az elővigyázatosság.
az ovitokban nincs talált ruhás kosár? kérdezd meg, oda be szokták szórni amiről nem lehet kideríteni h kié...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!