Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kötelező az ovi? De minek?

Kötelező az ovi? De minek?

Figyelt kérdés

Szóval miért kötelező az óvoda ha rendszeresen a leglehetetlenebb időpontokban vannak 1-2 napos szünetek ?

Mint ma is ...

és természetesen erről egész héten nem volt kiírás az üzenő falon...

2015. okt. 22. 07:59
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

sajnos a bébiszitter sem játszik be nekünk

no nem a pénz miatt, mert kit tudnánk fizetni

hanem mert nincs olyan akire rá lehetne bízni

2015. okt. 28. 10:00
 42/59 anonim ***** válasza:
43%
68%-os majom,nem magamról beszéltem,mert én is megtehetem,hogy itthon maradjak,és ha a suliba őszi-vagy bármilyen szünet van-az ovisom is itthon van,illetve a saját szünetei,és nev.mentes napokon is.Bár ÉN megtehetem,de nem vagyok annyira csökött agyú és vak,hogy ne tudjam/lássam,hogy az emberek döntő többségének ez gondot okoz!Bár ezt Te megoldanád:aki nem tud otthon maradni,ne vállaljon gyereket.A hozzászólásaid végett egy nagyon primitív,vagy valamiért megkeseredett ember lehetsz.Szánalmas vagy.
2015. okt. 28. 13:14
 43/59 anonim ***** válasza:
0%
Huh, kitörd belőled az intelligencia, utolsó. Igyál valamit.
2015. okt. 28. 13:24
 44/59 anonim ***** válasza:
43%
Miért,Te úgy oldod meg a dolgaidat?Alkesz is vagy?Egyre inkább értem,mitől vagy ilyen kettyós...
2015. okt. 28. 15:28
 45/59 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem vagyok alkesz. De olyan bunkó sem, mint a magadfajta, aki lemajmoz valakit, amiért nem egyezik vele a véleménye.
2015. okt. 28. 15:52
 46/59 anonim ***** válasza:
63%
Jól van 68%-os, maradj már a hülyeségeddel. Mit akarsz hallani? Azt, hogy te vagy a tökéletes szülő, mert te kisujjból megoldod az összes idióta, mondvacsinált szünnapot? Akinek meg gond, az menjen a sunyiba, mert erre nem gondolt már a fogantatás előtt? Azért megnézném, hogy neked mi az, ami gondot okoz a gyerekeid körül, hátha van közöttük olyan, ami meg nekem nem probléma. Csak tudod, az a különbség, hogy én nem kezdenék ujjal mutogatni rád, hogy felelőtlenül vállaltál gyereket.
2015. okt. 28. 16:56
 47/59 anonim ***** válasza:
0%
Az ugyan miért hülyeség, ha valaki nem esik kétségbe, ha szünet van? Nyilván nehezebb megoldani, ha reggel 8kor döbbenetes rá az ember, de nehohymar én legyek a rossz azért, mert képes vagyok athidalni a problémát. Nem vagyok tökéletes szülő, egy szóval sem mondtam ilyet. Tudod anno, amikor eldontottem, hogy gyereket szeretnék vállalni, bizony elterveztem, hogy hogyan tudom megoldani a nyári szünetet, a munkaszüneti napokat, a hétvégéket -mert nem 8tol 4ig dolgoztam és nem csak hétfőtől péntekig.
2015. okt. 28. 17:20
 48/59 anonim ***** válasza:
64%
Nem,nem azért majmoztalak le,mert más a véleményed,hanem azért,mert bunkó stílusban estél neki MINDENKINEK,akinek egy kis fejfájást okoz megoldani a dolgokat.Ennyi.
2015. okt. 28. 18:51
 49/59 anonim ***** válasza:
0%
Idézd kérlek, pontosan mit írtam, ami bunkó volt. Szó szerint, leszel szíves.
2015. okt. 28. 19:00
 50/59 anonim ***** válasza:
19%

Egy óvodában nincs több szünnap, mint ahány szabadnapja a 2 szülőnek van egy évben. 40 nap minimum. Simán meg lehet oldani.

Iskolás korban már más.

2015. okt. 28. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!