Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Telen hogy oltoztetitek...

Telen hogy oltoztetitek fiatokat oviba? Harisnya fole rovidnadrag?

Figyelt kérdés
Harisnya fole hosszunadrag mar tul meleg,a rovidnaci viazont nagyon idetlenul nez ki nem?vagy ti hogy vsinaljatok?
2015. okt. 3. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem adtam soha rá óvodába télen harisnyát, ugyanis nem viselte el. Vastag térdzokniban megy télen, plusz vastagabb melegítőnadrág, póló, vékonyabb hosszú ujjú, plusz egy felső, vagy ha vastag felső, akkor nem adok pluszban alá hosszú ujjút és ugye vastag, hosszabb téli kabát, vagy nagyon hideg esetén overál.

Nyilván a vastag térdzokni le van róla véve az oviban és át van cserélve sima zoknira, így zokni és melegítő az, amit alulról bent visel. Felülről pedig ha van rajta vékony hosszú ujjú, akkor a vastag pulcsit leveszik.

2015. okt. 4. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
A fiam nem szereti a harisnyát, sosem adok rá. Vékonyabb melegítő van rajta bent, mint itthon.
2015. okt. 4. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Enyém most rövidnaciban van a csoportszobában, az udvaron meg mackóban.

Harisnyát azt nem, mégis csak egy fiú, a harisnya+rövidnaci kombó meg a világ vicce.

Télen majd bent is mackóban lesz, kint meg bélelt gatyában.

Harisnyát sose adok rá.

2015. okt. 5. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam melegítőnadrágban van bent. Ha kimegy, lecseréli farmerra, vagy vászon hosszúnadrágra. Ez télen annyiban más, hogy a benti melegítőre húzza fel a kinti nadrágot vagy sígatyát (és megkérem az óvónénit-dadust, hogy a melegítő szárát tűrje be a zokniba, amúgy úgy is önállóan öltözik már). Meg én vettem neki 2 cicanadrágot is (sima fekete meg zöld), van, hogy azt vesszük fel a kinti nadrág alá, főleg így ősszel még, bár ezt az oviba nem kérem, mert macerás lenne. Inkább viszek vastagabb kinti nadrágot most.
2015. okt. 12. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!