Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy lehet átvészelni a...

Hogy lehet átvészelni a beszoktatást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! El vagyok keseredve Anyukák, én itthon sírok,a fim az oviban. 3 és fél évesen kezdtük múlt hét szerdán. Először szerette, de amikor kedden már ott volt 8-12 ig, akkor már egész nap sírt utánam, teljesen kimerült, az ételt elutasítja. 2 napja bent lehetek ebédnél, akkor eszik, mert ott vagyok. Már tegnap reggel is sírt, amikor eljöttem és este könyörgött, hogy ne vigyem többet, mert nem vagyok ott. Ma reggel picit maradtam vele, amikor mondtam, hogy már nem lehet maradnom, jönnöm kell, olyan iszonyatos sírásba kezdett, hogy ilyet az életben sem hallottam. Kitépte magát az óvónéni kezéből, rugdosott, sikítva könyörgött, hogy szóljanak nekem, mert haza akar jönni. Szörnyű volt kintről hallani :( Engem is megvisel nagyon 27 hetes pocaklakóval. Itthon is vele kell aludnom ovi óta, nagyon fáradt, máskor este 9-ig pörgött, most 5 órától fekszik és pihen :( Hogy lehet ezt átvészelni?!
2015. szept. 18. 08:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Enyém is sírt az oviban ,és nem akart elengedni igy az ovonők leszedték és dajkálták ,késöbb pár nap múlva jobb lett,én reggel megbeszélném vele hogyha szépen bemegy és ügyes lesz akkor hozol neki valamit amit szeret ebéd után ,ez lehet a kedvenc péksüti vagy amit nagyon szeret .

Nálunk bevált ,mai napig használjuk ha nincs kedve kislányomnak oviba menni pedig nagycsoportos .

2015. szept. 19. 06:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Én kisfiam ugyanígy kivan. :-( ô 14-én kezdte és csütörtökön borult ki..

1 óra huza vona után eljöttem, állítólag utána minden rendben volt, evett játszott. Pénteken maradtam végig, azt gondoltam talán segít, ha ott vagyok, de valószínûleg nem, csak összeszavarom:-/ hogyan érjem el, hogy nem sír? Ilyen keservesen sosem sírt! Azt mondja sok a gyerek!

Nem tudom mitévô legyek..

2015. szept. 19. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!