Nálatok mennyire tartják tisztán az ovónők a gyerek wc-t?
1, Nem az óvónő dolga a takarítás, pláne nem a WC takarítás, hanem a takarítónőe.
2, Ha a gyerek WC papírt tenne az ulokere, akkor rengeteg papír fogynak - plusz a gyerekek többsége igencsak osszezavarodna, hogy minek az. Pl én se használtam soha a gyerekemnel, se magamnál - fertőtlenítő kendő ismeretlen helyen és kész.
3, Eleve az ovodasoktol elvarjak, hogy képesek legyenek az önálló mosdó használatra, aminek része ugye a WC lehúzás.
4, Nálunk alvás idő alatt mindig takarított a takarítónő a mosdoban
A dajka minden nap kétszer kihipózza.
wc papír az ülőkére? Na azt megnézném...
Nálunk nagyon odafigyelnek a dadusok a tisztaságra (is, meg mindenre!).
Az iskolában viszont katasztrofális állapotok uralkodnak, a kislányom maga kérte, hogy hadd vigyen be papír ülőkét mert másképp nem akar ráülni - pedig nem tisztaságmániás és előtte soha eszébe se jutott ilyesmi. De az oviban soha nem volt ilyen gond.
Nálunk is extra büdös, erre én is gondoltam, hogy ezt mikor takarítják, szerintem csak nap végén.
Én gyerekkoromban többször is voltam férges, összeszedtem a többiektől az oviban. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!