Hogy van az óvodai kedvezményes étkeztetés?
Sziasztok!
Bocsi, hogy belekérdezek, de , hogy tudjátok:
Csak a nyilatkozatot kell leadni, vagy kell jövedelemigazolás/egyéb melléklet hozzá?
Nincs jövedelem igazolás,ilyet nem is kérhetnek,mert törvény ellenes.Önbevalláson alapul!
Mi tegnap kaptuk meg ma adtam vissza.Örülök neki,meg lesz a helye annak a 10-11.000 Ft-nak.Épphogy bele estünk,de persze aki tudja igénybe is fogja venni,mivel nem kérnek jövedelem igazolást (amit szerintem kellene) így mindenki azt csinál amit akar.
Köszi!
Talán ellenőrizni azért ellenőrizhetik és tudják is, de gondolom akkor az utólag történik. Mi is épphogy beleesünk és határozottan levesz egy terhet a vállunkról.
Mi is kaptunk nyomtatványt, de nem felelünk meg a kritériumoknak. Férjem külföldön dolgozik, tehát nem vagyunk jogosultak, ha jól gondolom...
Engem nagyon felháborít, hogy a híradóban úgy hangoztatják, hogy minden óvodás és iskolás ingyenes étkeztetést fog kapni!!! Csak azt nem teszik mellé, ha megfelel a család a feltételeknek. Nos nagy átverés ez is...
Igen, bennünket is megkérdeztek. De én csak legyintettem.
Igen, engem is felháborít, hogy úgy hirdetik, hogy mindenkinek jár. De szerintem a 90 % is durva, azért ennél jóval többet keresnek az emberek.
Egyébként nem kérnek jövedelemigazolást, de én ennek ellenére nem adtam be, mert amit a gázártámogatással is műveltek, az siralmas volt. Utólag kérte be a papírokat, és kiderítették, hogy nem lettünk volna rá jogosultak, mert nem számítottam bele az éves jövedelembe a karácsonyi prémiumot.
Amúgy meg nekem ne turkáljon a zsebemben senki, engem ne ellenőrizgessenek. Amikor a munkanélküliek tb-jéhez kértük a papírt, ahhoz is még tulajdoni lapot is akartak az önkormányzatnál. Hát hagyjuk inkább. Én tudok enni adni a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!