Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ingyenes étkeztetés az iskoláb...

Ingyenes étkeztetés az iskolában? Mik a feltételei?

Figyelt kérdés
3 gyerek van.

#étkeztetés.
2015. aug. 20. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy tanuld meg használni a Google-t.
2015. aug. 20. 13:45
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi:)))))))))))))))))))))
2015. aug. 20. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam bent az oviban. Nekem 4 van, de mindegy is, mert akkor rátok is az a pont vonatkozik, hogy a családban 3 vagy több gyereket nevelnek. Ezt kell bekarikázni. Sulira nrm tudom, hogy vonatkozik-e, oda jövő héten megyek. De elvileg csak annyi, hogy ki kell tölteni a papírt, amit adnak.
2015. aug. 20. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Iskolában nincs ingyenes étkezés csak annak a aki rendszeres gyermek védelmit kap ,te csak 50%kedvezményt kapsz az ebédbefizetésnél ha viszel igazolást arol hogy 3 gyerekre kapsz családit .ez az iskolára vonatkozik .
2015. aug. 21. 08:11
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)szép napot!ű
2015. aug. 21. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
én most töltöttem ki a nyomtatványt.rendszeres gyermekvédelmi tamogatás a neve-és a szoc.osztályra kell bevinni.már kellett volna,de én azt hittem,hogy az iskola adja-de ha megkapjuk,akkor az első ebédbefizetés összegét is visszautalják.ezt kell az étkezésnél bemutatni-akkor jár a kedvezmény.az összes jövedelmet,amit kap a család,oszatni a család tagjaival
2015. aug. 22. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
és,ha ez kevesebb egy összegnél,akkor igényelhető.nézz utána a pontos jogszabálynak
2015. aug. 22. 13:02
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2015. aug. 23. 00:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 gyerkőcünk van a középső kezdi az ovit neki ingyen lesz!

A kisfiam az elsőt kezdi szomorú vagyok mert csak 50% kedvezménnyel ehet, ami azért felháborító mert nem tudom miért nem lehet a suli is ingyen plàne hogy szar és íztelen a kaja ezt mondták a suliban ahova fog járni!!

Sajnos 3 gyerekkel nekünk még ez is megterhelő kölcség !!

2015. aug. 23. 15:21
 10/10 A kérdező kommentje:
SAJNÁLOM!
2015. aug. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!