Más is így félti a gyerekét az ovikezdéstől?
Leírom mi a gond tulajdonképpen el vagyok veszve mert a kisfiam most fogja kezdeni az ovit a kislányom meg az ovit meg van egy 10 hónapos öcsi is!!
Félek elengedni a lányzót mert sokmindent nem tud , nem tud kenyeret enni csak katonázva , nem iszik pohárból!
Nem tudja még rendesen kifejezni magát!!
De mégis úgy látom hogy teljesen tele van energiaval és kell az ovi!!
De ugyanakkor ha nen lesz ügyelet a suliba kb fél 7 től akkor apa nem tudja bevinni iskolaba a fiamat vagyis mind a 3 gyereket vihetem èn hóba fagyban szóval nem szeretnék kikészülni !!
Ki van meg ilyen helyzetben ?
Kérem irja le hogy fogja csinálni
Majd az oviban megtanítják, ha minden kötél szakad, de tényleg jó lenne gyakorolni.
Vagy még nem adod oviba. A kicsivel úgyis otthon vagy!
Igen de mint irtam összetettebb a problémám erre még senki nem válaszolt!
Az a kisebbik része hogy eszik , de a lelki gondok is jelen vannak hogy éppen ezért engedjem e vagy sem!!
De mi a problémád??
Mert nem derül ki, akárhogy is ragozod!
Azért mert minden áldott reggel én menjek a 3 gyerekkel mert ha reggel fél 7től nem lesz ügyelet a kisfiamnak az iskolába akkor apa már nem tudja őt elvinni kocsival, mivel ő 7 re jár!!
Tehát nekem kell korán vinni a gyerekeket és nekem is véges az erőm , semmi anyós após nagymama nagypapai segítségem nincsen!
Így már érthető a gondom!?
Első vagyok, nem rossz szándékkal írtam, én is nyáron neveltem szobatisztaságra a fiamat, mert sajnos 3 évesen még sokszor bepisilt éjjel és délután. Ovi előtt jűliusban álltam neki a szobatisztaságra szoktatáshoz és szeptemberre siker volt. Mást te sem tudsz tenni, el kell kezdeni a normális evésre és ivásra való szoktatást.
Az már más kérdés, ha egyéb gond is van, én csak az elsőre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!