Ti mikor nem viszitek oviba a gyereket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 13:41
1/10 anonim válasza:
Ha beteg,ha elutazunk,ha ügyelet van az oviban néha akkor sem.
2/10 A kérdező kommentje:
Lányom ma köhögve reketten ébredt nem szokott ilyen lenni. Jó a közérzete, de folyik az orra. Viztiszta. Nem fájlalta semmiet, de én ma itthon tartottam. Kicsivel amúgy is itthon vagyok. Viszont párom szerint lehet túl aggódtam a dolgot. Tényleg így van? Ti milyen tünetek után nem viszitek oviba? Hogy döntitek el, hogy menjen e vagy sem? Ha lázas levert fájlalja valamilyét egyértelmű, hogy nem megy.
2015. márc. 30. 13:45
3/10 Baranka válasza:
Amikor beteg, hétvégén, téli szünetben, nyári szünetben.
4/10 anonim válasza:
Ha amúgy is otthon vagyok, tuti nem vinném, bármi apró gondja van. Így napközben rá tudsz nézni, és lépni ha nagyobb gond lenne. De rám is azt mondják hogy túl aggódós vagyok :)
5/10 anonim válasza:
Ha amúgy is otthon vagyok, tuti nem vinném, bármi apró gondja van. Így napközben rá tudsz nézni, és lépni ha nagyobb gond lenne. De rám is azt mondják hogy túl aggódós vagyok :)
Az én lányom pl a héten már ne megy.(Nagyizik) Szerdától amúgy is otthon lenne, mert a tesónak is kezdődik a szünet, de úgy vagyok, hogy örülök hogy most jól van, jobb ha nem szed össze semmit húsvétra. Jöhetnek a kövek.
6/10 anonim válasza:
Ha jó a közérzete, hőemelkedése sincs, és nem fáj semmije, de mondjuk néha folyik az orra, az nálam még belefér. Viszont ha folyamatosan fújni kell, köhög, vagy rosszul érzi magát, akkor már nem viszem. Én is itthon vagyok, tehát belefér. Én sem szeretem, hogy mindent hazahoznak, gondolom más sem örül neki (főleg, ha dolgozik), tehát próbálok odafigyelni, hogy ne fertőzzünk meg mást.
7/10 anonim válasza:
Én így nem vinném a helyedben. Én is itthon vagyok most , várom a 2. babánkat és a lányom ovis, de délben elhozom mindig és ha bármi van, akkor nem megy oviba. Ma pl. pont itthon maradt, mert reggel begörcsölt a lábam és nagyon fájt, ezért inkább nem indultam el vele. Ő meg persze örült a potya szabadnapnak :-D
8/10 anonim válasza:
ha itthon lennék akkor nem vinném. az a tapasztalatom, hogy ha kis köhögéssel, orrfolyással beviszem akkor lebetegszik és 2 hétig itthon vagyunk. ha itthon marad 2-3 napot akkor túl is esik rajta, szóval kis náthával is ha tudom itthon tartom. de épp februárban volt, hogy reggel elkezdett öltözködés közben köhögni, elég csúnyán. láza nem volt, orra nem folyt, én meg már nem tudtam szólni, hogy nem megyek, szóval bevittem, délután mentünk orvoshoz, hogy mi legyen és hörghurutja volt... szóval 2,5 hét tp lett belőle
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2015. márc. 30. 14:20
10/10 anonim válasza:
Ha lázas,ès egyfolytában köhög .vagy folyik nagyon az orra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!