Valóban ingyenes lesz az óvodai étkezés ősztől?
Ezért, kedves nagyeszű, mert ezt írta és ez hülyeség:
"Ja, és kérdező: igen, mindenkinek." (5. válasz)
Az összes többi nem érdekel, amit írt, egyedül ezzel van bajom, meg a te értetlenségeddel. Se az első, se a második válaszoló nem izgat, nem én jöttem azzal, hogy kinek hány gyereke van, te ostoba! :) Ilyen egyszerű lenne, ha megértenéd, amit írnak mások.
Önbevallás alapján fog menni! Nem ellenőrzi sem a jegyző sem sz óvoda. Alanyi jogon, bármilyen ovodába járó gyereknek jár!
A nettó kereset 89ezerpárszáz ft/ fő ig ingyenes!
Az első kommentelő nálam is kiverte a biztositékot! Én pl egyedül nevelem az egyszem gyereket és képzeld én sem kaptam eddig semmit ingyen! Asszem jol fog esni ez az ingyen étkeztetés.
Mit vitatkoztok?
Eddig sem igazságosan mentek a támogatások, ezután sem lesznek igazságosak.
Amíg van feketemunka, amíg számít,mhogy kinek hol van ismerőse, stb., addig miről beszéltek?
És igen, szültek az ismerettségi körömben 3. Gyereket a támogatások miatt, jól kereső családokról beszélek.
És még többen szülnek csak a segélyre gyereket.
Igazság nincs, nem is volt, és nem is lesz.
Az meg,mhogy valaki hány gyereket szül, magánügy, attól nem jár neki tisztelet.
A nyugdíjat, meg hogy keverjük ide? Lehet, hogy egy gyerek többet fog belerakni a "kózösbe", mint másik családnál 5 gyerek ósszesen.
És bár ez sem így működik, de azért ne legyen lelkiismeretfurdalása a gyerektelen pároknak, hiszen nem azért van szarban a nyugdíjrendszer, mert nem szültek gyereket. Dolgozok, vonják a járulékokat, ergo jár a nyugdíj. Az , hogy az állam ezt hogy kommunikálja, és milyen emberek hiszik azt el, hát no komment....
És, igen, elég felháborító egy gyerekét egyedül nevelő szülőnek, hogy éppen kicsúszik a támogatottak listájáról, mikor a 3 gyerekes jómódú családnak meg jár. De ez az állam hibája, nem a nagycsaládosoké.
Szőval ne egymást köpködjük, hanem amikor van lehetóségúnk, akkor válasszunk ésszel.
36-os, azért meglátszik milyen nevelést kaptál, nem valami kulturált módon viselkedsz. Dobálod itt az ételt, mert vannak olyan anyák, akik otthon vannak cseden, gyeden és gyesen. Sokan ezekért a juttatásokért megdolgoztak ám, még a gyesért is. Én is 9 év munkaviszony után szültem, ne haragudj már, ha otthon vagyok a gyerekem 2 éves koráig. Majd te döntöd el nem?
A gyerekeddel is így beszélsz? Nem szégyell téged a gyereked?
Na, meg nem kell irigykedni, ugyanakkor egy kormánydöntés miatt talán nem a jogosultakat kellene bántani, nem ők tehetnek róla, hogy ennyi, meg ennyi a jövedelemhatár. Panaszt az helyi önkormányzatnál tehetsz a jegyzőnél, nem itt a gyk-n személytelenül, név nélkül úgy viselkedni, mint egy tanulatlan, kulturálatlan ember. Pont te beszélsz úgy, mint akik segélyből élnek évek óta! No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!