Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti engednetek ovis gyereketek...

Ti engednetek ovis gyereketek kirandulni tomegkozlekedessel ovis csoporttal?

Figyelt kérdés
Allatkert, stb. En aggodom, hogy nem tudnak ennyi gyerekre egyszerre figyelni, pl. Meglokik egymast a megalloban, arra jar egy orult mint a kombinos gyilkos, elragad egy kisse elkoborolt gyereket vk, elszakad a csoporttol az allatkertben. ( legutobb sajat szememmel lattam az eltevedt 3 eves gyereket a tomegben, a kisvonatos pali szedte fel h majd megkeresik a szuleit, bagy volt a tomeg), vagy benyul a ketrecen, beleesik a medencebe...tavally egy 7 eves fulladt a paszkal strandon meg mert nem figyeltek ra a delugyelok, most a szent anna toba egy 14 eves fiu...felek, nem tudnak annyi gyerekre egyszerre figyelni.
2015. jún. 5. 14:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha annyira félsz, menj velük. De ne a gyerek lássa kárát, hogy ilyen vagy.
2015. jún. 5. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagycsoportban kerult csak sor az első ilyen kirándulásra, nagyon sajnálom hogy ilyen későn, én mar engedtem volna előbb is, és a többi anyuka is így volt vele. Nagy esemény volt ez a gyerekeknek, orom volt nézni ahogy izgulnak és készülnek rá. Kar hogy nálunk csak egyszer volt ilyen kirándulás.
2015. jún. 6. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Kiscsoportos lányom pár napja volt ovis kiránduláson, állatkertbe mentek bérelt busszal, másik városba. Dadusok is mentek, még az óvodavezető is, így minden csoportra több felnőtt jutott. Fel sem merült bennem, hogy ne engedjem el. Többször mentek már amúgy ovival ide-oda, sétálni, játszótérre, bábszínházba. Kérdező, nálatok milyenek az óvónők? Tapasztál már olyat, hogy nem figyelnek eléggé a gyerekekre? Vagy csak szimplán aggódós vagy?
2015. jún. 6. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen ,mindig külön buszal menek és az egész ovoda megy az összes ovonénivel dadusal,vezetönövel együtt.és nagyon élvezik.
2015. jún. 7. 05:58
 15/17 anonim ***** válasza:
megfosztanád a gyerekedet egy közös óvodai élménytől?hiába vinnéd te is el ugyanoda-az egészen más.ne tápláld bele a te félelmedet,mert akkor már ő sem megy szivesen.ha nem tudod elkisérni,kérd meg a nagyit,keresztanyukát,bárkit-vagy egy csoportba járó anyukát.ilyenkor be szokták osztani,hogy egy felnőttre-3-4 gyerek jut.bizz bennük!
2015. jún. 7. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is mennék velük.

Az, hogy mennyire aggódik valaki a gyerekéért, azt mélyen meghatározza, hogy mi történt vele magával, amikor gyere volt, és az is, hogy hogyan jutott el addig, hogy gyereke legyen.

Nem tehet róla ,aki jobban aggódik, sőt, lehet, hogy az aggódós a reálisabb, és a nem aggódósok a kockázatvállalók.

2015. jún. 9. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Menj kisérőnek! Ilyen egyszerű :) én is voltam áprilisban ovis kiránduláson. 2 gyerek volt rám bizva. Enyni :) és baromi jó volt látni a kifiamat a csoporttársaival felszabadultan boldogan :) Igy megismertem a többi gyereket is.
2015. júl. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!