Hogyan lehet felmentést kérni a 3 éves ovodakezdés alól?
Figyelt kérdés
Kislányomat jövő januárba felvették az ovodába,viszont akkor érkezik akkor érkezik a kistesó. Azt mondták ráér előtte is szólni 1 hónappal úgyis értesítenek, vagy megbeszélni, mi lesz, meg lehet oldani a későbbi,akár szeptemberi ovodakezdést. De hogyan?2015. máj. 26. 15:22
11/14 A kérdező kommentje:
Megaztán,ha mégis úgy döntenék,hogy tavasszal megpróbálom 4 órákra bevinni...gondoljatok bele,milyen jó,hogy van helye..gyerekfüggő..
2015. máj. 27. 13:49
12/14 A kérdező kommentje:
Persze lelkileg biztos rossz lenne nekem,de lehet,hogy mégis az lesz a megoldás,hogy tavasszal délig beviszem,nem tudom,hogy mennyire lesz matrica..mert most nagyon az,és folyton játszanom kell vele..és nem tudom pici baba mellett,hogy fogok tudni,mert az egy dolog,hogy bevonom a feladatokba..minden gyerek másképp éli meg..
2015. máj. 27. 13:51
13/14 anonim válasza:
Ezt próbálta neked fentebb mondani több válaszoló is. Meg azt is, hogy ilyenkor már gyerekek társaságára van szüksége, nem (csak) rád.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen,csak mégis,mert anya vagyok,bennem van az,plusz a környezetem hatása is,hogy ilyenkor jobb ha itthon van szeptemberig,mert lelkileg megviseli a kistesó érkezése..Mert azt hallottam,hogy macerásabb baba mellett becipelni (?) nem tudom szeptemberbe mi változna ha nagyobb lenne a baba,7-8 hónapos..és azt sem,hogy mikor érdemes ovodába vinni ha mégis úgy döntünk tavasszal menjen,ha február közepétől vették fel. Esetleg áprilistól érdemes még?
2015. máj. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!