Óvodai beiratkozásnál mi a jobb megoldás?
72%-os, te már láttál óvodát? hozzászólsz az ovis kérdésekhez, de olyan baromságokat írsz már ne is haragudj...
kérdező, megteheted, hogy nem jelentkezel a körzetesben, de abból problémát csinálhatsz magadnak. mert csak oda kötelesek felvenni, a tiednek m kötelező lesz elkezdenie...
beszélj a kiválasztott ovival, azért a vezető már ilyenkor látja, hogy akkora jelentkezésre számítanak.
nálunk nagyon gáz a körzetes, én el se mentem beíratni a gyereket. 2 házzal arrébb van egy nagyon szuper ovi, csak oda jelentkeztünk és nem csak felvették hanem még a körzetet is átírták, így már mi is belesünk (másik irányba volt csak előtte). szóval nincs olyan, hogy 100%-ra nem veszik fel, ha van hely, akkor biztosan felveszik oda is! :)
6os, dehogy nem láttam óvodát, óvónő vagyok :D
ha titeket nem vettek fel körzeten kívül akkor ne írd, hogy 100%, hanem azt, hogy nektek nem sikerült...
amúgy nem olyan vacak a helyzet szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!