Nálatok az oviban wc-zés előtt is mosnak kezet a gyerekek?
Ah majd megkérdezem a lányomat de szerintem nem.
Nálunk eleve senki nem megy velük wc-re,csak ha hívja a lányom hogy fenéktörlés lesz. Egyébként itt önállónak kell lenni, de mindig megkérdezik, hogy lehúzta-e a wc-t és mosott-e kezet.
Bocsi az offért.
Ez tök gáz amúgy. Koszos kézzel törölgetik magukat odalent. Én a lányomba belenevelem majd, hogy előtte is mosson kezet.
Fiúknál most még nem annyira gáz, de ha rögzül a szokás, akkor később így lehet fincsi fertőzéseket átadni a szexuális partnernek.
Állandóan visszatérő fertőzéseim voltak, az orvos is értetlenül állt előtte. Egyszer bejött velem a férjem, a doki rákérdezett, hogy pisilés előtt mos-e kezet. Nem. Heuréka, megvan. Megfogja a koszos kilincset meg előtte még ki tudja mit, majd a farkát - tádám, a bőrén lesben állnak a kórokozók, amik nálam/bennem kezdenek el kivirágozni.
Azóta odafigyel, nekem egycsapásra megszűntek a problémáim.
Emiatt érdemes a fiúkba is belenevelni, hogy mielőtt megfogják a kukit, mossanak kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!