Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha kijelentik hogy nem mehet...

Ha kijelentik hogy nem mehet a gyerek de én mégis viszem mit tehetnek?

Figyelt kérdés
2 gyerekem jár oviba már 1 éve idejárnak de soha nem voltam szülőin, mert megkérdeztem és azt mondták hogy gyerekkel nem lehet menni. Elegem van abból hogy lenéznek a faluba és mindenki arról beszél hogy nem érdekelnek a gyerekek mert nem járok el a szülőire ezért úgy döntöttem hogy bizony én 3 gyerekkel fogok odaállitani a következőre. A kérdésem az lenne hogy ilyen esetben mi lesz? Elküldenek? Rendőrt hivnak? Ha esetleg engeik hogy maradjunk akkor a gyerekeimmel fognak rosszabbul bánni? Szerintetek?
2015. ápr. 2. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
83%
Szülői értekezlet, nem családi nap. Apuka vigyázzon rájuk. Tudom, nem ér rá, már többször írtál ki erről kérdést...
2015. ápr. 2. 11:19
 12/79 anonim ***** válasza:
88%

Nem azért nem akarják, hogy gyerekkel manj, mert nem szeretik a gyerekeket, hanem mert 25 szülő 50 gyerek társaságában picit nehezen tudna "értekezni". Nálunk évente egy szülői van, mondjuk nálatok legyen kettő. Tényleg nem tudod megoldani ezt a két délutánt évente, hogy valaki vigyázzon rájuk, vagy inkább csak nem akarod megoldani?

Javaslat: valamelyik anyukával összefogsz (ha se férjetek, se nagyszülők): egyik alkalommal te vagy a gyerekekkel és ő megy szülőire (és jegyzetel neked), másik alkalommal fordítva...

Mifelénk azt tartják, nemakarásnak nyögés a vége.

2015. ápr. 2. 11:21
 13/79 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem tartod be az együttélés alapvető szabályait, akkor igen. Ha soha nem jársz szülői értekezletre vagy elmész, de akkor is elviszed a gyerekeidet, ha kifejezett kérés, hogy ne tedd, akkor te vagy az, akiről lehet beszélni, mert összeférhetetlen.
2015. ápr. 2. 11:22
 14/79 anonim ***** válasza:
86%

Utolsóval egyetértek.

Csak azért mennél szülőire, hogy ne szóljanak meg? Nem azért, mert érdeklődsz a gyerekeid dolgai felől?

Majd én vigyázok rájuk.

2015. ápr. 2. 11:23
 15/79 A kérdező kommentje:
Értem...köszi a válaszokat
2015. ápr. 2. 11:24
 16/79 anonim ***** válasza:
89%

" A kérdésem az lenne hogy ilyen esetben mi lesz? "

- Találgathatunk.

*

"Elküldenek?"

-Valószínű nem.

*

"Rendőrt hivnak? "

-Biztos, hogy nem.

*

"Ha esetleg engeik hogy maradjunk akkor a gyerekeimmel fognak rosszabbul bánni?"

-Egészen biztos, hogy nem.

*

" Szerintetek? "

-Téged fognak más idejét rabló, erőszakos, ostoba, sötét, bunkónak tartani, aki képtelen felfogni,hogy a szülői NEM gyereknek való, súlyos nevelési hiba gyereket odavinni.

*

Viszontlátásra.

17/79 A kérdező kommentje:
14es hol laksz?
 18/79 A kérdező kommentje:
Viszlát! :D
2015. ápr. 2. 11:25
 19/79 anonim ***** válasza:
64%
Nincs a faluban egy ember sem, tényleg képes vagy a 14-est megkérdezni? Hol a férjed?
2015. ápr. 2. 11:27
 20/79 A kérdező kommentje:
Nincs. Igen megkérdeztem.
2015. ápr. 2. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!