Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A téritési dij befizetését...

A téritési dij befizetését lehet csúsztatni a köv. Hónapra? Volt valaki, aki nem fizette be abban a hónapban?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van ugyan pótbefizetés, de az se a következő hónapban, hanem a hónap vége felé.
2015. febr. 16. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem lehet. Aki nem fizeti be tárgyhó 15-ig, annak nem biztosítanak étkezést.
2015. febr. 16. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem lehet.

Ha anyagi gondod van, akkor inkább beszélj az óvodavezetővel, hátha tud segíteni, de nehogy ne kapjon kaját a gyerkőc.

2015. febr. 16. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a sógornőm tavaly egész évre nem fizette be... Nem szóltak neki semmit! (vidéki óvoda)
2015. febr. 16. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Az első évben csekkes ebédbefizetés volt az oviban, tehát megkaptuk a csekket és fizettük a postán. Ennél a rendszernél "volt lehetőség" a csúsztatásra. Volt hogy akár 2-3 hetet is csúsztam a befizetéssel, nem volt belőle probléma.

Most már van 2 nap amikor van lehetőség a befizetésre, persze ha nagy gáz van meglehet beszélni a vezetővel, de nem szeretik ha nincs időben befizetve. Ha meg elfelejtődik, akkor 2 nap múlva telefonálnak hogy be kell fizetni.

2015. febr. 17. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:
nálunk az ebédbefizetés csak 1 napig lehet 7-11 oráig pot befizetés nincs.
2015. febr. 17. 13:09
 7/12 anonim ***** válasza:
nem tudom, miért lettem lepontozva, a sógornőm tényleg nem fizetett ebédet az oviban....
2015. febr. 17. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:

7-es,

talán mert nyilván így a gyerek sem kapott tízórait-ebédet-uzsonnát, ez az eset meg senkit sem érdekel. A kérdező úgy értette, hogy nem fizet és a gyerek is kap ételt. Ilyen nincs. Sehol! Vidéken se! Sehol se állnak úgy az óvodák, hogy olyannak juttassanak ingyen ebédet, akinek nem jár!

A sógornőd esetében 1) vagy átvállalta valaki a fizetést (másik szülő, vajszívű óvodai alkalmazott...), 2) vagy megkapta a gyerek a 100 %-os térítést év közben, csak épp erről téged nem tájékoztattak.

2015. febr. 18. 08:21
 9/12 anonim válasza:
Hát jelentem van, hogy nem fizetnek térítési díjat a szülők. /Intézményben dolgozom/ Sajnos van, és nem is kevés.Ennek ellenére a gyerek kap enni. Ugyanis humánusak az óvónők, pedagógusok. Szerintetek mikor leültetnek 20-25 gyereket ebédelni akkor azt mondják a 3-6 évesnek hogy te nem kapsz enni. Hát ilyen nincs, sőt az iskolában sincs alsó tagozatban, legalábbis nálunk így működik.
2015. febr. 20. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Na ugye- engem meg lepontoztak, hogy a sógornőm nem fizet...
2015. febr. 20. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!