Szerintetek az ovisjelek nem bélyegzik meg a gyerekeket?
Lehet azért érezted megbélyegezésnek, mert boríték volt a jeled. :)
Nekem kancsó volt a jelem. Nem hiszem, hogy az egy menő jel, mégsem éreztem magam "száműzöttnek".
Szerintem szuper dolog,hogy jeleket használnak az oviban.
Angliában élünk, a mi ovinkban nincsenek jelek. Anno a 2,5 éves fiamnak a nevét kellett felismernie a fogasán, a kulacsán (egyen óvodai kulacsok) és mindenhol. Szerintem ennél sokkal-sokkal jobb bármilyen jel.
Nekem fogkefe volt a jelem, mégsem lettem lúzer tőle.
A fiam óvodájában (szintén külföld) sincsenek jelek, ott is a nevet kellene felismerniük. Fiam első dolga volt, hogy ragasztott rá egy motoros matricát. Na tuti ő a legmenőbb srác az oviban.
Apukám katona volt, így sokat költöztünk. Szóval volt a jelem házikó, aztán vitorlás, végül ásó. Lehet,h skizofrén vagyok???
Amúgy akkor lenne megbélyegzés, ha úgy dőlne, h mondjuk az óvónénik sorba állítják a gyerekeket, és azt mondják "Pistike, te vagy a legszebb, legokosabb, a te jeled az autó. Nézzük csak ki a legcsúnyább, legbénább, övé lesz a boríték... ááá, Béla, te vagy az!"
Mivel teljesen véletlenszerűen dőlt el, és következménye sem volt, semmi jelentősége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!