Szerintetek ciki egy nagycsoportos kisfiút fehér nyuszi jelmezbe öltöztetni?
Egy nyúl mitől lányos? Volt itt olyan kérdés, ami nálam kiverte a biztosítékot, mert én semmiképp nem öltöztetném hercegnőnek a fiamat (ha lenne), de nyúlból létezik hímnemű is.
Amúgy ez volt a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovodak..
tudod mit, tőlem a magassarkúmban is mászkálhat a fiam és ha majd a fejemhez vágja, hogy ez azért történt mert nyúlnak öltöztettem, ám legyen! de kitartok a virágmintás szőnyeg mellett, szerintem az lesz a bűnös ha homár lesz!
egyébként nem meleg a fiam, nem is lesz, ez látszik (van barátnője akivel titokban csókolóznak :D) de tényleg nincs bajom a melegekkel...
de azért egy nyúl nem épp lány! férjem se azt mondta, hogy lánynak öltöztetem, hanem, hogy ez a fehér együttes már lányos és neki sem az a baja ezzel, hogy homár lesz ettől, hanem hogy ha már ott lesz, akkor nem fogja jól érezni magát lányosabb jelmezben, miközben a többi fiú szuperhős lesz!
hozzátenném, hogy nekem tetszik az ötlete! :)
Ne foglalkozz a troll-lal.
Nyuszinak nyugodtan öltözhet, szerintem nem ciki.
A 9-es hsz-odra, kérdező, nyomnék egy zöld kezet, ha lehetne!! Egyébként kérdezd meg a fiú nyulakat, akiknek havi szinten 120 gyermekekük látja meg a napvilágot, hogy van-e gond a nemi hovtartozásukkal! :)
Én egy kimondottan maradi ember vagyok, de szerintem egy kisfiú nyugodtan lehet fehét nyuszi az óvodás farsangon. És rendkívül korlátoltnak kell ahhoz lenni, hogy másképp gondolja az ember.
Ráadásul szemceruzával festhetsz neki fiús nyusziarcot (bajusz). Hidd el, ha nyuszi akar lenni, nem fogja megbánni, hogy nem ő lett az ötvenedik zorró....
igen, köszi az érdeklődést! :) nagyon élvezte, azóta is fel-felveszi a nyuszifület itthon :)
hát, hogy milyen következményei lesznek azt majd meglátjuk, de a szőnyeghez ragaszkodom :DDD
egyébként sajnálom, hogy törölték azt a hozzászólót aki a fiam nemi életéért aggódott, szerintem tök vicces volt :)
Szerintem is vicces volt, én nagyon értékelem benned, hogy nem vett fenhangon a dolgot, és belementél a buliba! :D Szerintem tök aranyos vagy, ami itt GYK - n elég ritka. :D
Örülök, hogy akkor ifjabb Nyuszi Péter élvezte, még sok ilyent neki! :)
A szőnyegre pedig vigyázz, mert ha a rejtélyes válaszoló jóslata bejön, biztos, hogy a tudósok lecsapnak a szőnyegre ... Csak ne add nekik oda ingyen! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!