Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tojas jelmezt hogyan lehet...

Tojas jelmezt hogyan lehet kesziteni?

Figyelt kérdés
Egesz tojast, nem tukortojast :)
2015. febr. 13. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mi a baj a tükörtöjással ? (főleg baconnal nagyon ötletes jelmezeket lehet csinálni )

egész tojás... hogy kényelmes legyen neki én semmiképpen nem gondolkodnék túlzottan merev jelmezben... de ami nekem tetszene valami olyasmi, hogy egy vászon vagy szövetanyagból tojásforma kitömve picit a testen, és kilógna a csibeláb (harisnyával + kitömött sárga gumikesztyű a szandálhoz erősítve)

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 13. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Valahogy én szivacsból tudom elképzelni, annak van tartása de nem kemény. Egy vékony, matracszerű szivacsból kellene visszahajtva egy hengert formázni, alján-tetején összeráncolni, ebből megvan a tojásforma. Erre lehetne egy textil borítást készíteni. Nem könnyű feladat, az biztos.
2015. febr. 13. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Vagypedig ismerősöktől, mindenhonnan összegyűjteni ezeket a töhetetlen, pingponglabda-szerű vagy hungarocellből készült húsvéti dísztojásokat, ezeknek szokott lenni akasztójuk is, könnyű felvarrni mondjuk egy overálra. De szerintem százforintosban fillérekért szokták árulni. Habár ilyenkor gondolom nincs még kint a polcokon. Nagykerben esetleg.

Vagypedig: egy overálra tojás alakú foltokat varrni és a fejére egy tojás alakú dísz mondjuk papírmaséból.

2015. febr. 13. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
én spenót voltam tükörtojással(óvónéni vagyok)-zöld ruha-és csak a fejemen volt egy középen sárga-kivül fehér nem szabályos kör.középen kivágva.
2015. febr. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!