3,5 éves kisfiúnak milyen jelmezt lehetne készíteni farsangra?
fiam 3 hete óvodás, pont tgenap volt erről szó a szülőin.
Őt hiába kérdezem, nem volt még farsangon, nem tudja, mit akarok tőle.
Én olyan egyszerűre gondoltam, mint varázsló, vagy cica, de lehet hogy kukásbácsi lesz a vége.
.lepedöből szellem!
Nyakánál átkötöd*csokor nyakendővel*.
5gyermekes.
pókjelmezt is egyszerűen tudsz készíteni
fekete/szürke alapon, (régi) kitömött zoknikat varsz a ruhára (ezek a póklábak)
vizipók csodapók vagy keresztes barátja nagy kedvenc lehetne a farsangon :)
A fiam még vacillál, de lehet, hogy kalóz lesz. Mellény, fehér ing, az én egyik kendőm övnek, nadrág, az gyik lába köré szerkesztek barna kartonból falábat:D
A fejére egy sima csákót készítünk vastagabb papírból, azt bevonom fekete anyaggal, és fehár halálfejet is varrok az elejére.
KArtonból készül a kardja, egy alufólia gurigájából a távcső (ráfestem a mintáját:D).
A szemellenzőt is egy darab fekete anyagból varrom, és gumival erősítjük a fejére:)
Kalózon, kéményseprőn, ördögön gondolkodunk.
Fekete nadrágot gondoltam mindegyikhez, a kéményseprőnél a nyakába egy fehér kendő, pici festékkel, korommal az arcát kikenem, egy üvegmosó kefét adom a kezébe, amihez gondolunk egy drótot még hozzáerősíteni, hogy hasonlítson az igazira.
A kalózhoz csíkos felső, fejére kendő, kardunk van itthon.
tavaly kalóz volt, idén kung-fu panda akar lenni
márki is találtam: van barna legginse, fekete hosszú ujjú pólóban lesz, rajta meg egy fehér trikó, amit pocakban jól kitömök. ehhez hátul még egy fehér kapucnit is varrok és arra meg két kis fekete pandafület. A szeménél fekete foltokat festek, a legginsre kap egy fehér farkincapompomot és kungfuzhat kedvére egész nap :)
nem egy bonyolult dolog és ebből nem sok fog rohangálni. (tavaly minden fiú vagy pókember vagy kalóz, vagy bob mester volt... de a szomszéd csoportban volt egy szőlőfürt, az nagyon tetszett:néhány méretre fújt zöld vagy lila/rózsaszín lufi egy használaton kívüli pólóra varrva, felül nagyobbak lentebbre kisebbek, esetleg zöld kissapka vagy kartonból kis fejpánt, rajta szőlőlevélforma papírból kivágva. nem kell sok lufi, hogy tudjon ülni/játszani, mégis mutatós )
keresztes lovagnak is könnyű beöltözni, szintén fehér használaton kívüli lepedő kell hozzá, vagy nagyméretű fehér póló, ráfesteni egy fekete vagy piros keresztet, kartonból pajzs, csőburkoló szivacsból kard. lehet fazéksisak is, esetleg kartonból, vagy akár lánccsuklya szürke kapucnis pólóból ha van. térdvédő kartonból, esetleg ráérős anyukák ha sok aprópénzetek/alátétgyűrűtök meg időtök van akkor lehet varrni/ragasztgatni pólóra láncruhát.
vadnyugati banditának is könnyű beöltözni: baboskendő az arc elé, farmer, műanyag pisztoly, kockás ing vagy poncsó régi pokrócból, szemceruzával borostás áll, ha van akkor egy kalapféle. csizma de legalább vaalmi bakancs dukál hozzá... még egy zsák "pénzt" is lehet a vállra kanyarítani, vagy barna kartonból szivart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!