A pécsi Móricz, Köztéri vagy a József utcai oviról mondanátok véleményt?
Akár mindháromról.
Köztéribe járt a fiam, fél év után szó szerint kimentettem. Azóta állitólag jobb a helyzet, de az évekkel ezelőtt általános túljelentkezéshez képest tavaly alig tudták összevadászni a gyerekeket... Soha nem vinném oda a kutyámat sem.
Móriczban egy az egyben a képembe hazudtak, szuper hely... Gyerekek az udvaron szerteszét, összes óvónő egy kupacban trécsel.
József A. : régi, békebeli, lepukkant még az udvar, bár lassan szépül. Jófej óvónők, családias, kicsi csoportok, mindenki ismer mindenkit, szuper közösség. Fiam a 2. évét járja itt, lányom az elsőt. Előnye még a sima csoport, itt nincs ez a vegyes marhaság :)
Köztéren anno rengetegen voltak, 29-en kezdtek a fiamék. Kifogtunk egy olyan óvónőt, aki sosem volt ott, meg egy másikat, aki már az elején sem volt szimpatikus. A pedagógiai módszereik enyhén szólva elavultak voltak, leginkább orditottak a gyerekekkel.
6 hónapoig vártam, hátha jobb lesz, de miután a végén már a gyerekeket veszélyeztették, elhoztam a fiam (mint később kiderült, nem csak én vettem ki a gyereket...) Azóta 2x váltottak óvodavezetőt, abban a csoportban, ahol a fiam 2 éve kezdett, mind a 4 ! felnőtt lecserélődött, van, amelyik többször is. (2 óvónő, 2 dadus).
Szerintem ez minden, csak nem normális.
Keress rá neten, hogy hova tartoztok :)
A József A. úti nem egy felkapott ovi, nem is egy menő hely, de stuperek a pedagógusok, a dadusok, nagyon örülök, hogy váltani mertem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!