Nagy Klára Linda kérdése:
Valaki véleményt mondani Dr. Lilik József Fogorvosról? Ma felhívtam mert nagyon fáj a fogam. És a válasza az volt hogy csak December 6 ra! Addig mit csinálok ha már a Denalgin sem hat? Érdekes orvos lehet ha gúnyosan tud választ adni nekem .!
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 12:05
1/5 anonim válasza:
A fogorvosnak kötelező a sürgős eseteket kezelni! Keress másikat.
2/5 anonim válasza:
Menj el ügyeletre! Sajnos nekem is oda kellett mennem egyik este!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .. Csak az a baj hogy van egy 3 hónapos kisfiam és nem tudom kire bízni :( Az orvos csak annyit válszolt hogy menjek esetleg oda reggel és kb 6-7 órát üljek TALÁN TALÁN be tud hívni
2012. nov. 13. 12:33
4/5 anonim válasza:
Hát egy 3 hónapos gyerekkel nem is lehet 6-7 órát várni, hogy TALÁN bejuss. Ha tényleg ennyire fáj menj el ügyeletre. Én is már kínomban a falat kapartam annyira fájt! Nem tudom hol laksz, ott talán nem kell annyit várni! Esetleg később sem tud rá vigyázni senki? Pl. este? Éjszakai ügyelet is van!
5/5 anonim válasza:
A doki egy köcsög,sürgősségi dolgokkal én sztk fogászatra szoktam menni(korábban),ott kb 2 órán belül sikerült elintézni a fogtömést vagy gyökérkezelést.Most már törekszem rá,hogy ilyenre ne legyen szükség és még a fájdalom előtt elintéztetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!