Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti sem vinnének oviba?

Ti sem vinnének oviba?

Figyelt kérdés

Lanyom péntek ota kissé köhög es náthás. Nem vészesen, csak időnként, főleg reggel. Nincs laza sem. Ugy döntöttem hogy holnap nem viszem be. Pénteken viszont lesz a farsang, arra szeretnem ha meggyógyulna. Annyira varja mar es ugy készültünk ra. Ezert sem szeretnem addig vinni, nehogy rosszabbul legyen. Orvoshoz is csak csütörtökön mennek vele igazolásert ( hacsak addig nem lesz rosszabb). Szerintetek ez igy jo? Mert gondolom az oviban en nem igazolhatom igy, hogy farsang napjáig otthon tartom amig jobban nem lesz. Mindenképp kell az orvosi igazolás.

Addig is mivel kezelhetnem? Koptetot kapott eddig.

2015. febr. 8. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Te az én lányomról írtál? :-) Teljesen ugyanez van nálunk is. Péntek este óta kevés száraz köhögés, kevés orrfolyás. Láz nem volt. Pénteken farsang. Én úgy gondolom, hogy beviszem. Annyira izgulós típus és belebetegedne, ha nem készülhetne a farsangra. Ha beteg "akar" lenni, itthon is kijön rajta.
2015. febr. 8. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia. En végül is nem vittem. Ha nem lesz rosszabb akkor csak egy-ket napig tartom itthon. Csak amiatt a hülye igazolás miatt idegeskedek, hogy dokihoz mindenképp el kell vinnem emiatt.
2015. febr. 9. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Sinupret cseppek, 3*15. Nagyon jó köhögésre.

Én is ezt adom most a lányomnak.

2015. febr. 9. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudják, hogy beteg volt, akkor simán írhatsz neki családi okok miatti igazolást! Nem?
2015. febr. 9. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

1,Ne vidd orvoshoz, mert elkap valamit a vároban aztán tényleg nem mehet a farsangra( mi sajnos így jártunk: influenza).

2,Mi ovi kezdéskor kaptunk egy nyomtatványt, ami olyan esetekre szól mikor mi is igazolhatjuk a hiányzást pl.: családi okok, nem fertőző enyhébb betegségek.

2015. febr. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!