Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek is előfordulhat h...

Szerintetek is előfordulhat h csak az én gyerekem nem tehetséges semmiben?

Figyelt kérdés
Óvoda -nagycsoport.Gyerkőcöm nagyon nehezen illeszkedett be az oviba már 4. éve jár és még mindig visszahúzodó.Megvolt az iskolafelmérő teszt,jó lett neki mehet iskolába.Szülőin mondták h létrehoztak különféle tehetségműhelyeket(zene környezet stb) és aki megy iskolába mindenkit besoroltak egybe,kivéve az én gyerekem.A válasz az volt ovónőtől h a gyerekemet nem érdekli semmi,ezért nem tették be.Nektek erről mi a véleményetek?Én mint szülő nehezen élem meg ezt.A fiam imád barkácsolni,verset mondogatni,érdekli az egyiptomi kultúra.
2015. jan. 23. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van az elotte iroknak. Ezt en sem hagynam az biztos! Az en 5 eves lanyomat sem nagyon lehet lekotni huzamosabb ideig, de en biztos lazadni fogok ha ilyet tesznek vele!

De egyebkent ismerem a jelenseget, en is igy jartam oviskent. Nagyon visszahuzodo voltam es az ovonok csak a rosszat lattak bennem. Pl. Mikulaskor csak en kaptam virgacsot, a tobbiek mind ajandekot. Meg ha nagy nehezen ra tudtak venni, hogy reszt vegyek egy vetelkedon es megnyertem, letagadtak hogy nem is en voltam az elso, az Orsika elobb feltette a kezet. Buntetest is csak en kaptam olyan dologert amit mas is megcsinalt. Stb. stb. Azota mai napig felek az emberektol valamilyen szinten.

Ezt csak azert irom le, mert sajnos valamiert az ilyen tipusu gyerekeket kirekesztik valamiert. De pont az ilyen szemelyes tapasztalat miatt, biztos nem hagynam!

2015. jan. 23. 10:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2015. jan. 23. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Elárulod melyik településen van ez az ovi? Csak mert nálunk is ilyenek mennek. Én a helyedben már kiscsoportban ovit váltottam volna.
2015. jan. 23. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
ha jol olvasom akkor CSAK AKIK iskolába menek azoknak van ez a mühely tehát a te fiad nem mehet iskolába idén ? az egy dolog hogy a teszt jó lett de ha vissza huzodo félénk gyerek akkor lehet ezért nem mehet ere a mühelyre ahová a tényleg iskolába mennő gyerekeket viszik ,én ezt az óvonővel azért átbeszélném szép nyugodt stilusban ha lehet .
2015. jan. 24. 06:51
 15/16 anonim ***** válasza:

A Fiad biztosan egy csodálatos kisgyerek, aki elüt az átlagostól ezért átlagon felüli erőfeszítést igényelne, de akinek kellene az nem teszi meg. Az a baj, hogy a gyerekeink mindig rossz helyen vannak; az óvodában ai iskolára készülnek, az általánosban a középiskolára és a középiskolában a főiskolára. Szerintem ott van jó helyen a Kisfiad ahol van, ha nem sorolták be annál többet játszhat, annál szabadabb. Ha iskolába megy akkor úgy sem lesz annyi ideje játszani, mint most. Maximum 4 hónapig tarthat a felkészítősdi aztán úgyis vége az egésznek.

A kedves óvónénikétől meg jól elköszönnék pár hónap múlva, amikorra egyébkéntis befejezi kevéssé áldásos tevékenységét. A békát meg lenyelem mert ott a gyerekem. Sajnos nem tudok jobbat.

2015. jan. 25. 21:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Kisfiam mehet iskolába..ezzel nem volt probléma és csak azért nem tették be tehetségműhelybe mert h ott más idegen gyerekek is lesznek(akik majd később osztálytársai lesznek)és szerintük nem lenne jó neki idegen gyerekek közt.Voltam benn ovonőnél,és megkértem h őt is tegyék be,legalább adják meg neki a lehetőséget h ő eldöntse jó e lesz neki..igy elvileg benne lesz az egyik kreativ műhelybe.Vidéken élünk,sajnos itt a faluba nincs másik ovoda ,igy nem volt lehetőségem választani másikat!
2015. febr. 24. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!