Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodás gyerkőcöd mit reggelizi...

Óvodás gyerkőcöd mit reggelizik hétvégén?

Figyelt kérdés

Igyekszem odafigyelni arra,hogy legalább hétvégén bőséges,változatos és kiadós reggelit egyen.

Hétköznap reggel erre esélyem sincs,hisz reggel kapkodás,munkába igyekvés,ovi stb.

De a hétvége a családé,ilyenkor ezekre figyelek.

Itt aludt tegnap az ovis kislányom barátnője.

Reggel az asztalnál csak ámult és bámult,hogy mennyi finomság van,mennyi mindent ehet.

Mondta,hogy ők hétvégén is csak egy szelet parizeles kenyeret esznek,teával és ennyi.

Nálunk a hétvégi reggeli:

-tojásrántotta

-sonkás-szalámis,sajtos,uborkás szendvics

-vajas kalács

-tejbegríz/rizs

-virsli/kolbász

-zabpehely

-pirítós

-melegszendvics

-tea,kakaó,gyümölcslé,tej,kávé,víz

Van minden,amit épp megkíván azt eszik.

Nálatok mi a reggeli hétvégén?

2015. jan. 18. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van választása, de ennyi mindent nem teszek az asztalra. Megbeszéljük és utána csináljuk meg. Szerintem ennyi mindent felesleges minden hétvégén feltálalni.
2015. jan. 19. 07:31
 12/15 anonim ***** válasza:

megkérdezem mit akar enni és azt teszem az asztalra.

Tojásos ételek (rántotta, bundáskenyér, tükör tojás), főtt vagy sült virsli, szalonna, kolbász, müzli, nutelláskenyér van, hogy épp palacsinta. Májkrém, szalámi, melegszendvics... sokféle van nálunk is, de persze nem egyszerre az asztalon.

2015. jan. 19. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Péksüti,virsli, májkrémes kenyér,vajas kenyér, felvágott,kakaó, tej.
2015. jan. 19. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
még annyi hozzáfűznivalóm lenne,hogy arra,hogy egy ovis gyerek azt mondja,hogy náluk egy szelet párizsis kenyér van mindig,arra nem kell adni.amikor én megkérdezem a fiamtól,hogy mi volt az ebéd,mindig ugyanazt mondja
2015. jan. 19. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig az van, amit a lányom kér... benéz a hűtőbe és mondja, hogy mit szeretne enni :) ami általában reggeli italként kakaóban nyilvánul meg és valamilyen szendvicsben bónusz napokon tejbe áztatot müzli vagy corn flakes, de ez is max akkor ha úgy megkívánja. Ha kér hozzá uborkát vagy paradicsomot, akkor kap, ha nem kér, nem erőltetem. Ha tojásrántottát kér, azt kap. általában tudom mi a top 3 neki reggelire, így azokból az alapanyagokból általában van itthon. Szóval a 3 legkedvencebb reggelijéből így is 1 félét eszik meg, ill egyet tálalok ki neki. De pl nagyon szereti az előző napról megmaradt palacsintát is "pucéron" vagy túrosan kicsit újramelegítve.. akkor azon kivül nem is kér mást. Nálunk a kakaó az alapindító az minden napos fogyasztás nála, mint nekem a kv.
2015. jan. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!