Az ovi farsangra, sütemény versenyre tudnátok érdekes finom süti receptet ajánlani?
Figyelt kérdés
beneveznék egy ilyen versenyre.#sütemény.
2015. jan. 14. 11:15
11/14 anonim válasza:
Én sütinyalókát szoktam csinálni rendezvényekre, gépem nincs hozzá, de van egy tök egyszerű és finom receptem, ami eddig mindig bevált, minden alkalommal ez a süti fogy el leghamarabb. :) És még olyan gondom sincs, hogy a tálcát haza kell hoznom, mert hungarocelt szoktam az alkalomnak megfelelően feldíszíteni, csomagolni, abba szurkálom a sütinyalókákat, és ezt a végén ki lehet dobni.
12/14 anonim válasza:
Ezt szoktam csinálni: [link] Bár kinézetre az enyém nem ilyen, mert még nem vettem színes tortabevonót, így az alapja sötétbarna, díszíteni pedig kókuszreszelékkel, csokidarával és színes apró cukorral szoktam vegyesen, nagyon mutatós szokott lenni. :) (utolsó voltam)
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,én is hungarocellre szoktam tenni,alufóliába burkolom be ...a géphez nincs tálca,,régebben én is ilyen darált kekszből készítettem.
2015. jan. 15. 20:09
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!