Az ovi farsangra, sütemény versenyre tudnátok érdekes finom süti receptet ajánlani?
Figyelt kérdés
beneveznék egy ilyen versenyre.#sütemény.
2015. jan. 14. 11:15
1/14 anonim válasza:
Pont most találtam egy pop cake süti receptet, csak kell hozzá ez a pop cake maker gép. Nem tudom mennyibe kerül és utána kihasználná-e az ember, de a gyerekek nagyon díjazzák a színes nyalókás dolgokat. De ez mégjs más. Szerintem lenne vele esélyed, én díjaznám. :)
2/14 A kérdező kommentje:
köszike,ezen gondolkoztam én is ,gépem is van amit golyókat tudnák csinálni,Tescoba vettem 1 éve ,nem olyan amit pálcikát is bele kell tenni ,hanem golyókat süt,utána és csokiba mártanám és pálcikába szúrnám.
Nálunk úgy tudom ,hogy szülők szavaznak és van egy zsűritag is.
2015. jan. 14. 12:07
3/14 A kérdező kommentje:
virág formájú kalács milyen lenne?
2015. jan. 14. 12:18
4/14 anonim válasza:
snassz...
esetleg az ovi logójával/csoportnév dizájnjával egy mesetorta?
pl őzike-csoport: őzikés torta stb, biztos érted. vagy a tényleg az ovi logóját felvinni a torta tetejére
nálunk tavaly a dizájntorták arattak, előtte meg olyan muffinok, amit az anyuka mindenféle állatkának csinált meg, nagyon ötletes volt szerintem és a gyerekek is imádták.
5/14 anonim válasza:
Nyalóka süti. Egyszerű ötletes gyors és finom. Nem kell semmi bonyolult, nem cukrászversenyre mész csak ovi farsangra. Mellesleg egy hiperszuper csodasütinél senki nem fogja elhinni, hogy a gyerek is részt vett benne, már pedig ovi lévén ez a lényege.
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. jan. 14. 13:17
8/14 A kérdező kommentje:
köszi.
2015. jan. 14. 14:31
9/14 A kérdező kommentje:
versenyezni szeretnék.
2015. jan. 14. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!