Mennyibe kerül az óvodátokban egy napra az étkezés? Nálunk 80 ft-tal emelték.
Nálunk 471 ft egy napra. Tavaly is ennyi volt, de észrevettem hogy sokkal silányabb tipusu kaját kapnak. Eddig
sokszor kaptak halat, csirkét, stb.. most meg néztem az eheti menüt, 3-szor kapnak fözeléket (husi nélkül), egyszer turos tésztát,és pénteken megint valami tésztafélét kapnak... Az a baj hogy nekem a kicsi nem eszi meg az ilyesmit, nagyon válogatos. Mikor megyek érte, már nagyon éhes, mert csak pár falatot eszik az oviban.Megvárom még a jövöhetet, hátha ez az elsö alakult ilyen silányan, aztán ha nincs változás, szerintem beszélni fogok az ovi konyhásnénijével, mert ez igy elég szar hogy kifizetem az ebéd teljes árát, és a gyerek mégis éhes az oviban...
Köszi a válaszokat, mentek a kezek😊
Nálunk 525 Ft.
400 Ft körül van, most nem tudom pontosan, egy egész hónap ha nem hiányzik a gyerek 8400 Ft. Nálunk nagyon jü a kaja, az uzsi szokott néha gyér lenni, de az ebéddel nincs gond. Hozzánk szállítják a kaját, de nagyon jól főznek és jó minőségű, egézséges is. Betartják amit a kormánrendeletben hoztak a közétkeztetésre vonatkozóan.
Nem lehet
- ételport, leveskockát és sót tartalmazó ételízesítőt használni
- a hús zsírtartalma harminc százalék felett
- szénsavas, cukrozott üdítőt, szörpöt és ötven százalék alatti gyümölcstartalmú gyümölcslevet adni a gyerekeknek
- édességet, például mákos tészta főételként felszolgálni
- tizenkét százalékosnál magasabb zsírtartalmú tejfölt használni
- 6,6 gramm felett naponta a felhasznált sómennyiség
Rostási Konyha főz a gyerekeknek nálunk és ezeket be is tartják. Én nem panaszkodok.
380/nap
Egész jó szokott lenni az étel, össze állítás szerint is elég változatos, azt meg tapasztalatból tudom hogy ízre finom mert abból az iskolából viszik ahova én is jártam és a konyhásnénik ugyan azok. Meg ismerősöm az oviba dolgozik, hord haza ételt és manapság is ettem belőle, finom.
Szerencsére a fiam is szereti, amilyen válogatós itthon, ott mindent megeszik.
Az uzsonna is jó szokott lenni. Pékáruból pedig rendszeresen teljeskiörlésüt vagy rozsost kapnak.
A kérdésed miatt megnéztem a kiírást.
Jan. 1-től 443 Ft/nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!