Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy lehet az, hogy egyes...

Hogy lehet az, hogy egyes ovikban ülve pisiltetik a fiúkat?

Figyelt kérdés

Nekik inkább állva lenne jobb.

(Nem pedig ülve.)

2015. jan. 5. 18:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%
Az én 31 éves férjem is ülve pisil legtöbbször, pedig ő aztán minden, csak nem lányos :))))
2015. jan. 5. 20:41
 22/35 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy a fiúk is ülve pisilnek. Jobb, mintha össze-vissza pisilnének mindent, mert főleg kiscsoportban (szobatisztaság után egy lépéssel) nem igazán megy még az állva pisilés. Figyelni, hova célozzon, ne legyen pisis a ruha stb.

Nálunk 3 csoport osztozik egy mosdón, és úgy van megoldva, hogy a mosdó két végén van 3-3 wc. Az egyik végébe a fiúk járnak, a másikba a lányok.

2015. jan. 5. 22:30
 23/35 anonim ***** válasza:
61%

Eddig nem is gondoltam hogy lány a fiam :o

Nem hajlandó állva pisilni, pedig apától azt látja. Sőt ha egy erdei séta közben kell pisilnie, akkor is inkább vissza tartja és itthon a wc-re ÜLVE pisil.

Akkor vajon rá kéne parancsolnom hogy márpedig állva pisiljen mert különben lánynak számít? Ugyan már

2015. jan. 5. 22:39
 24/35 anonim ***** válasza:
58%

Ezért jó, ha van egy külön wc ülőke nélkül az állva pisilő fiúknak. A mi ovinkban így van.

Amúgy volt már egy ilyen kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2015. jan. 5. 23:50
 25/35 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy? Ezt egyszer már megkérdezted, és akkor is a válaszolók nagy része szerint teljesen normális az ülve pisilés. Gondolom akkor a fiadnak, nincs egy piros, lila ruhadarabja sem, mert az lányos ugye? És harisnyája se mert régebben azt is csak a lányok hordták...
2015. jan. 6. 08:33
 26/35 anonim ***** válasza:
58%

Igen, szerintem pont egy harisnyás kérdést is feltett már a kérdező, hogy miért kell a fiúkra, az lányos:)

Meg hasonló ilyen fiús-lányos kérdések.

Engem egyáltalán nem zavar a fiúk ülve pisilése:)

2015. jan. 6. 10:37
 27/35 anonim ***** válasza:
64%

Itt kérem csak a XIV. századi nemi szerepek elfogadhatóak.

Mi nők szüljünk és hordjunk rózsaszínt (már az is felháborító, hogy írni-olvasni tudunk).

A férfiak meg menjenek a frontra és fürödjenek havi egyszer.

Kérdező költözz Afrikába, ott még neked is megfelelő nemi szerepek vannak.

2015. jan. 6. 15:53
 28/35 A kérdező kommentje:
Nekem lányom van, de ha fiam lenne, biztosan nem lilába és rózsaszínbe öltöztetném!
2015. jan. 6. 18:23
 29/35 A kérdező kommentje:
Úgy látszik a nemi szerepek nem kellenek már. Csináljunk a fiúkból lányokat, a lányokból fiúkat. Ki érti ezt?
2015. jan. 6. 18:25
 30/35 anonim ***** válasza:
75%
Lányodat nem engeded autózni? Nem vehet fel kéket, zöldet? Te örülsz h az oviba a lányodnak a pisis ülőkére kell leülni? Mert azt ne mond h bírja magát tartani. Nem nézheti a verdákat mert az épp fiús?
2015. jan. 6. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!