Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy lehet az, hogy egyes...

Hogy lehet az, hogy egyes ovikban ülve pisiltetik a fiúkat?

Figyelt kérdés

Nekik inkább állva lenne jobb.

(Nem pedig ülve.)

2015. jan. 5. 18:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Lesz.om, hogy kislányos. A család mindhárom férfi tagját nyomatékosan megkértem válasszanak: ülve pisilés vagy takarítás. És nem mondom meg, melyiket választották. Azóta boldog ember vagyok. :D
2015. jan. 5. 18:45
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

teljesen jó ha ülve pisilnek

az sem kislányos

és higiénikusabb is !!!

2015. jan. 5. 18:45
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
A parom is ulve pisil.3gyerekes csaladapa es 45eves...
2015. jan. 5. 18:46
 14/35 A kérdező kommentje:
Miért higiénikusabb? A bacit az ülőkéről szedik fel.
2015. jan. 5. 18:53
 15/35 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy egy kisgyerek ülve pisil, egyáltalán nem lányos. Ő még nem tud olyan jól célozni.

De azért azt is szomorúnak tartom, hogy itt felnőtt emberekről is ezt írják. Ülve pisil egy férfi, mert különben mindent összehugyozna??? Azért ez vicces. Férjem állva pisil, és nem bűzlik a wc, nem szokta körbepisilni.

Fiamat is majd állva pisilésre fogom tanítani (20 hós), de nem fogok kiakadni, ha az oviban leültetik.

2015. jan. 5. 19:04
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

akkora nagy baromságot írsz....hihetetlen az ilyen ember. meg tanul majd az a kis fiú állva is pisilni, de az hadd legyen az anyja dolga. az én férjem is ülve pisil.

vicces ez a felfogás...a fiúk ne babázzanak, a fiúk ne főzöcskézzenek a fiúk ne sírjanak..stb. az utóbbi miatt az unokaöcsém szomorúan jött oda hozzám hogy ő lány akar lenni mert ők sírhatnak, mert mindig azt mondják neki hogy ne sírjon mert azt a lányok szokták. emiatt kiszámíthatatlan érzelmi vulkán, mert nem adja ki sírással így kitudja hogy fogja kifejezni ha szomorú.

2015. jan. 5. 19:38
 17/35 anonim ***** válasza:

Honnan tudod azt hogy hogyan jobb a gyereknek pisilni könyörgöm? :D

Hidd el hogy a gyereked ebből nem csinál problémát, szóval neked is felesleges.

2015. jan. 5. 19:39
 18/35 anonim ***** válasza:
76%

"Nem tudnak teljes állásban takarítónőt alkalmazni. A dajkákkal takarítanak, de mivel ők nem hajlandóak (nincs a munkakörükben), ezért minden gyermek ülve pisil."

dajka vagyok. még nem hallottam olyanról, hogy óvodának van külön takarítónője, ugyanis a dajkák munkakörében benne van a takarítás! sőt, az óvodai dajka képzésen több tétel is épül erre, hiszen szabályokat betartva kell takarítanunk... szóval nekem sántít ez a történet :)

2015. jan. 5. 20:01
 19/35 anonim ***** válasza:
57%

"Azért fiú a fiú, hogy állva pisiljen.

Ha megszokja, az olyan lányos egy fiútól."

Én itt vettem el volna el tőled a gyereket.

Civilizált országokban a férfiak is ülve pisilnek.

De magyarisztánban ki kell tartani a 1884-ben elavult dolgok mellett. ;)

[link]

2015. jan. 5. 20:01
 20/35 anonim ***** válasza:
79%

Aki ellenzi az ülve pisilést ott a gyerekeitek-férjeitek állva végzik a nagy dolgukat is vagy akkor leülhetnek? Az nem lányos?

Semmit se utálok jobban, mint amikor a férfi vendégeink elmennek én meg mehetek takarítani, mert egyszerűen nem képesek normálisan végezni a dolgukat. Nálunk itthon szabály, hogy ülve pisilés van, a fiam is itthon ülve fogja végezni a dolgát. És megértem azt is hogy az oviban nem akarják a pisis wc deszkára ültetni a lányokat. Gondolom kérdező te se ülnél rá, ugye?????

2015. jan. 5. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!