Készen vett vagy sk varrott jelmezzel készültök a farsangra?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 16:31
11/18 anonim válasza:
Mindig én készítem a jelmezeket. Ragaszkodnak már hozzá a gyerekek. És nem is szeretem az egyforma gyári Pókembereket, meg hercegnőket...
12/18 anonim válasza:
én mikor kicsi voltam nagymamám vart nekem jelmezt és még sem nyertem vele.ugyhogy ez a csak sk jelmez a jó nagy marhaság ,nyert már a fiam jelmez versenyt bolti jelmezel.is mert tetszet a zsürinek.
13/18 anonim válasza:
Így én is jártam, nagymamám varrt-hímzett nekem komplett népviseletet és nem nyertem semmit, mert azt hitték, kölcsönzői. A kis keszkenő még most is megvan, kislányom játszik vele :)
14/18 anonim válasza:
Én mindig elvittem kislányomat az unokatesók farsangjára, mikor pici volt, mindháromszor én varrtam neki és tetszett is mindenkinek. Most lesz az első ovis farsangja és előre megmondták, hogy ki mi lesz, pedig varrni akartam neki. Most menyasszony lesz és ahhoz nem tudok varrni, van kész kiskoszorúslány ruha, az lesz rajt és nagyon csalódott vagyok. Azért az óvoda dönti el, mert nálunk komplett műsort adnak elő és abban megvannak az egyes szereplők, de majd elmegyünk megint az unokatesók farsangjára és arra varrok neki egy kisállatot. Szerintem pont ez a lényege, hogy anyuka varrja, nekem is mindig anyukám varrta, sosem voltam hercegnő, meg ilyesmi!
15/18 anonim válasza:
12-es, szerinted azért készítik az anyukák, hogy nyerjenek? :) Nagyon el vagy tévedve. Normális óvodákban nem is versenyeztetik a gyerekeket a jelmezeikkel, tudod pont azért, mert nem egyforma minőségűek. A játék a lényeg, hogy a gyerek élvezze az átváltozást.
16/18 anonim válasza:
Igen igen ez a verseny nekem is megütötte a fülemet!Miről is szól ez????Ja így már értem pénz versenyzik pénzzel ,miért kell bolti jelmez....nehogy már foglalkozni kelljen vagy együtt ötletelni időt tölteni,pfúj...
17/18 anonim válasza:
15-ös, köszi, hogy letépted a fejemet. Szerintem a reakciód vehemenciája abszolút arányban van a táma fontosságával.... Ez iskolában volt egyébként, 1986-ban. Elnézést kérek tőled akkori tanítóim nevében, hogy jelmezversenyt rendeztek, szerintem nem akartak vele megbántani. Nem a verseny a lényeg természetesen, viszont az előző válaszoló történetére reagáltam azzal, hogy velem ugyanez esett meg. Mint korábban írtam, én is magam készítem a lányom jelmezeit, remélem, ez egybevág a világnézeteddel. Szép napot, keresd meg a kedélyjavítódat.
18/18 anonim válasza:
Hát 17-e, nálad van front sajnos. :) Már csak a válaszod vehemenciájáról ítélve. A kutya nem esett neked ugyanis, csak nem fogalmazol jól. Ha ennyire túlérzékeny vagy, ne írogass ide inkább, tényleg jótanácsként írom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!