Ovis karácsonyra (kiscsoport) vinnétek magatokkal kistesót (1 éves)?
Mindig vittük a kisebbeket a nagyok rendezvényeire, ünnepségeire. Nekünk így volt természetes.
6, 11 és 14 évesek.
én viszem,mert akire bízni tudnánk ő is ott lesz,és a férjem se lesz itthon,de ha itthon lenne,akkor meg ő is jönne...legközelebbi rokon 200 km-re,mást meg nem ismerünk itt,csak ovis szülőket.
Egyébként bennem fel sem merült,h ne vigyem..
Ne vidd.
Az 1 évest nem fogja érdekelni a műsor, a másik gyermeked meg megérdemli, hogy csak rá figyelj, gondolom készülnek verssel, műsorral.
Ha az 1 évesed nyűglődik, és ki kell vele menni, vagy bekiabál, stb., azzal zavarja a többieket, nálunk ebből rendszeresen gond volt, hogy az anyák napi ünnepségeken a kisebb tesók bedobálták a cumit, sírtak, stb., és a többi szülő ki volt akadva....
Nem vinném.
Kiscsoportban vittem, de nagyon megbántam. Nem tudtam a nagyra figyelni, pedig ez egy olyan alkalom végre, amikor tesó nélkül végre csak a nagy kapja az összes figyelmet, a kicsi meg csak kínlódott, még szerencsénk volt, hogy nem kaptunk el semmit (kicsi terem, benne 25 gyerek és kb ugyanennyi szülő minimum, levegő nulla, mindenki bejön betegesen, mert nem akarják kihagyni a karácsonyozást.
Ha teheted, akkor ne vidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!