Csoporttársnak mit és mennyiért vegyünk?
Figyelt kérdés
kislányom kiscsoportos,szeptemberben kezdték az ovit.most vasárnap lesz az egyik kislánynak szülinapi bulija(óvodán kívül)ahová a csoportból 2 gyereket hívott meg,az egyik az én kislányom.most hívtak minket először ilyenre,fogalmam sincs mekkora összegben szokás ilyenkor ajándékot vinni...ti mennyiért szoktatok venni?és mit vinnétek?(4 éves lesz a szülinapos lányka)nem is ismerem igazán őket,a szüleivel még nem találkoztam,a kislányt is csak bent a csoportban láttam2014. dec. 12. 16:35
11/16 anonim válasza:
Én max 2000 Ft-ért szoktam venni ajándékot, és a lányom is ilyen értékben szokott kapni (volt már több szülinapi bulija, 12-16 meghívottal). 5000 Ft szerintem rengeteg, ennyiért a saját gyerekemnek veszek ajándékot. Van a baráti társaságban 2 ikerpár is, akkor az ő szülinapjukra kapásból elmenne 10 000 Ft. 1500-2000 Ft-ért mindig találok olyan dolgot, aminek örülni szoktak.
13/16 anonim válasza:
Amikor mi a gyerkőcnek ilyet szervezünk sose gondoltam még rá, hogy vajon milyen drága ajándékot fog kapni. A fiam se az ajándékokra emlékszik, hanem az élményre. Valahogy a részvétel a fontos, amikor látom, hogy örül a barátainak. Ha őt hívják mindig megkérdezem, hogy mit szeretne kapni az ünnepelt. Én is úgy gondolom, hogy 2-3 ezerből elég vásárolni.
14/16 anonim válasza:
Max 1500.- Ft.
Ennél többet nem tudok megengedni. Pláne, amikor úgy jön ki, hogy egy hónapban 2-3 zsúr is van.
15/16 anonim válasza:
max 1500ft .jövöheti buliba kézel készitett rajzot viszünk és csokit ez volt a szülök kivánsága.
16/16 anonim válasza:
Max 1500 bőven elég! Pár száz forintért is lehet venni már ajándéknak való játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!