Ti vesztek valami ajándékot karácsonyra az óvónőknek? Ha igen, mit?
A lányunk kiscsoportos. A csoport közösen nem ad ajándékot, de mi szeretnénk meglepni az óvónőt és a gondozónőket.
Arra gondoltam, ajándékcsomagot állítok össze: kávé, tea, csoki, egyéb apróságok.
Én ajtódíszt készítek nekik + egy nagy doboz bonbon.
Szerintem jó, amit írtál, kávé, tea, stb. Ha nem szereti, akkor elajándékozza.
ha nem szereti akkor elajándékozza????
De akkor mi értelme van??
Olyat adjak már neki amiről egy darabig eszébe jut a gyerekem!Na a továbbajándékozott kávé pont nem ez a kategória!
Mi amúgy nem adunk max valami gyerkőc által készített kis apróság!Névnapra,pedagógusnapon és évvégén kapnak közösen nagyobb ajándékot!
Ha még karácsonyra is s.gget nyalunk kiszaladok a világból....
Szeretem az óvónéniket meg a daduskát de ez a dolguk ez a munkájuk,nem is hiszem,hogy elvárnák,hogy 10 e ft értékű ajándékokat kapjanak,sőőt sztem még ez kellemetlen is lenne nekik!
Én Bankban dolgozom,napi 40-60 ügyfelet szolgálok ki,köztük olyan is aki szinte majdnem minden nap bejön bankolni meg olyan is akivel elég bizalmi a viszonyunk stb...de nem várnám el hogy tízezres ajándékokkal állítson oda mert az a munkám,hogy neki az ügyes bajos dolgait elintézzem!Én ezért választottam ezt a pályát és nem azért,hogy ellegyek halmozva és sztem ezt az óvónők is így gondolják!
Venni???felesleges 10000 Ft??? Aki ennyiért vesz ajándékcsomagot,mennyiért vesz a saját gyerekének??jesszus
mi készíteni szoktunk
tavaly mécsest
idén mézeskalácsot rajta a neve kezdőbetűje szépen becsomagolva,esetleg különleges kézzel készített díszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!