Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti vesztek valami ajándékot...

Ti vesztek valami ajándékot karácsonyra az óvónőknek? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

A lányunk kiscsoportos. A csoport közösen nem ad ajándékot, de mi szeretnénk meglepni az óvónőt és a gondozónőket.

Arra gondoltam, ajándékcsomagot állítok össze: kávé, tea, csoki, egyéb apróságok.

2014. dec. 7. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ajtódíszt készítek nekik + egy nagy doboz bonbon.

Szerintem jó, amit írtál, kávé, tea, stb. Ha nem szereti, akkor elajándékozza.

2014. dec. 7. 21:58
 12/14 anonim ***** válasza:

ha nem szereti akkor elajándékozza????

De akkor mi értelme van??

Olyat adjak már neki amiről egy darabig eszébe jut a gyerekem!Na a továbbajándékozott kávé pont nem ez a kategória!

Mi amúgy nem adunk max valami gyerkőc által készített kis apróság!Névnapra,pedagógusnapon és évvégén kapnak közösen nagyobb ajándékot!

Ha még karácsonyra is s.gget nyalunk kiszaladok a világból....

Szeretem az óvónéniket meg a daduskát de ez a dolguk ez a munkájuk,nem is hiszem,hogy elvárnák,hogy 10 e ft értékű ajándékokat kapjanak,sőőt sztem még ez kellemetlen is lenne nekik!

Én Bankban dolgozom,napi 40-60 ügyfelet szolgálok ki,köztük olyan is aki szinte majdnem minden nap bejön bankolni meg olyan is akivel elég bizalmi a viszonyunk stb...de nem várnám el hogy tízezres ajándékokkal állítson oda mert az a munkám,hogy neki az ügyes bajos dolgait elintézzem!Én ezért választottam ezt a pályát és nem azért,hogy ellegyek halmozva és sztem ezt az óvónők is így gondolják!

2014. dec. 8. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
jó akkor leírom ide is :) egy doboz bonbon plusz egy kézzel készített ajándék (dísz)
2014. dec. 9. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Venni???felesleges 10000 Ft??? Aki ennyiért vesz ajándékcsomagot,mennyiért vesz a saját gyerekének??jesszus

mi készíteni szoktunk

tavaly mécsest

idén mézeskalácsot rajta a neve kezdőbetűje szépen becsomagolva,esetleg különleges kézzel készített díszt

2014. dec. 11. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!