Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A ti ovis csoportotokban is...

A ti ovis csoportotokban is vannak olyan gyerkőcök, akik köhögcsélnek? Vagy mindenki teljesen tünetmentes?

Figyelt kérdés
köszönöm

2014. nov. 27. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ebben az időszakban mindig van, 24 gyerekből egy tutira.
2014. nov. 27. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
A mi családi napközinkben egyről biztosan tudom, hogy köhög, nem is kicsit, mert tegnap pont hallottam. Már várom, a fiam mikor kapja el, mert nagyon érzékeny az ilyenekre. Szörnyen mérges vagyok az ilyenért (hogy így behozzák), de mindegy, majd megint én ülök itthon az enyémmel 1 hetet :(
2014. nov. 27. 11:08
 3/11 A kérdező kommentje:
most komolyan, egy csoportban sem köhög senki, csak nagyon max. 1 gyerek??
2014. nov. 27. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Én azt írtam, hogy 1 biztosan, mert azt hallottam. Ettől még lehet, hogy több is, de az is lehet, hogy a többi köhögőst otthon tartják, mert amúgy ez lenne a normális.
2014. nov. 27. 11:26
 5/11 A kérdező kommentje:

és ha egy gyermek már meggyógyult csak a köhögés maradt hátra? már 2 hete itthon vagyunk és teljesen jó minden és még mindig köhög a gyerekem. nem sűrűn, inkább reggeli órákban

most akkor vihetem már óvodába? láttam itt ehhez hasonló kérdést és halvány lila gőzöm sincs mit tegyek

2014. nov. 27. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk több gyerek is köhög, közöttük az én kislányom. Ő asztmás, így akármit csinálok ilyen időben köhögni is fog.
2014. nov. 27. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Én akkor már vinném. Ilyen van, én is köhécselek még egy ideig, miután meggyógyultam. A kisfiú akiről én írtam nem így köhög, hanem csúnyán, hurutosan, nyilván az olyan köhögéssel, amiről te írtál vagy az asztmás köhögéssel nekem sincs semmi bajom.
2014. nov. 27. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
2014. nov. 27. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom is köhög picit. Nem nagyon, de egy picit. Már három hete, hogy köhög. Rögtön vittem orvoshoz, hogy köhög, folyik az orra, meg hőemelkedése volt. Az orvos ( gyermekorvos és pulmonológus)kiírta egy hétre, és Közölte, hogy ne lepődjek meg, ha a köhögés sokáig elhúzódik, de egy idő után már nem fertőz. ha az orrgolyás megszűnik, vihetem oviba nyugodtan, akkor már nem fertőz. Egy hét után visszavittem, mert bizonytalan voltam, de ő azzal kezdte, hogy csak akkor kellett volna visszavinnem, hogyha az orrváladék átmegy sárgás- zöldesbe, vagy hallhatóan hurutosan köhög. Egyéb esetben nem fertőz, vigyem nyugodtan oviba. Az orra nem folyik, és nem szűnni nem akaró a köhögése. Remélem érthető. Én sem szeretném más gyerekének egészségét veszélyeztetni.
2014. nov. 27. 22:57
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat
2014. nov. 28. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!