Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A ti ovodatokba (ahova a...

A ti ovodatokba (ahova a gyermeketek jar) jon jovoheten a Mikulas?

Figyelt kérdés

En ugyanis ma tudtam meg,hogy a mi ovinba sem Mikulas nem jon,sem Mikulas musor nem lesz(esetleg beoltozve valamelyik ovoneniven).

Kapnak valami kis csomagocskat a csizmajukba es ennyi.

Budapesti ovoda.

Mi errol a velemenyetek?

2014. nov. 26. 23:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Mi is falun lakunk, ide járnak oviba. A nagycsoportos fiamék és a középsősök csütörtökön mennek mikulásvonatozni a Mikulással, ez minden évben állandó program és imádják. Pénteken jön az oviba a Mikulás, lesz ünnepség is. Szombaton pedig a faluházban lesz a gyerekeknek délután műsor.
2014. nov. 27. 11:40
 12/17 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom lemegyunk a videki rokonainkhoz es ott legalabb talalmozhatunk a Mikulassal.:-) :-) :-)

Itt Budapesten lesz egy-ket (Plaza)ahova jon ugyan Mikulas, de hat lehetetlen megkozeliteni mert annyian lesznek.

Voltunk egyszer a kislanyommal a Mini Mano nevu uzletbe,ugyanis oda is jott Mikulas ,de az a szervezetlenseg es rengetes ember ami ott volt....

Kint allt az utcan a sor es kb.1.5 orat kellett varni,hogy keszitsenek egy kepet a Mikulassal.Csalodottan el is jottunk.

2014. nov. 27. 13:56
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Rendelj házhoz Mikulást! Kérj meg valakit, hogy öltözzön be, ha csak pár percre is. (rokon, barát)
2014. nov. 27. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Én a 7-es válaszoló vagyok.

Eddig pont fordítva gondoltam, mint te: mindig irigyeltem a városi ovikat, mert itt nálunk, mint írtam, semmi nincs. A gyerekek minden napja ugyanolyan, teljesen monoton, semmi új inger nem éri őket az oviban. Pedig szerintem feldobná a kicsik napjait, ha néha elvinnék őket ide-oda, történne valami új is, nem csak a megszokott. Nem több ezer forintos belépős dolgokra gondolok, hanem mondjuk a szomszéd településre pl. arborétumba sétálni, állatokat nézegetni vagy ilyesmi. De én erre mindig megkapom - ha felvetem a szülői értekezleten a témát, h az óvodának nincs sajna erre pénze, a szülők közül meg nem mindenki teheti meg, hogy pár száz forintot befizessen...hát ezzel sajna nem értek egyet, de nem tudok mit tenni. Max. elvihetem másik településre oviba, iskolába, de az utazgatás macerájának nem akarok kitenni egy ovis gyereket, ha nem feltétlenül muszáj.

Szóval én értékelem azokat az ovikat, ahol tartják a hagyományokat, az ünnepeket és megpróbálják némi plusszal kiegészíteni az oviban töltött időt.

2014. nov. 28. 16:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Hat tudnek ezzel kapcsolatba meselni.

Ha gondolod,holnap nezz ide vissza es irok bovebben:-)

Jo ejszakat!

2014. nov. 28. 22:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Várom ;) :)
2014. nov. 29. 23:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Tegnap megkérdeztem, jön, igen! Karbantartó bácsi személyében.

Sajnos Budapesten óvónőhiány van, bármelyik életunt óvónő bármikor kap munkát, ezért nem is strapálják magukat túlzottan, én úgy látom. Nyilván egy csomó kivétel van, nekik hatalmas tisztelet és hála. Mi most kaptunk egy távoli, vidéki városból új óvónőt, most költözött Bp-re, zongorázni lehet a különbséget!!

2014. dec. 2. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!