Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A ti ovodatokba (ahova a...

A ti ovodatokba (ahova a gyermeketek jar) jon jovoheten a Mikulas?

Figyelt kérdés

En ugyanis ma tudtam meg,hogy a mi ovinba sem Mikulas nem jon,sem Mikulas musor nem lesz(esetleg beoltozve valamelyik ovoneniven).

Kapnak valami kis csomagocskat a csizmajukba es ennyi.

Budapesti ovoda.

Mi errol a velemenyetek?

2014. nov. 26. 23:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%

Ezt előre megkerdeznem ovibeiratkozas elott, hogy lesz-e Mikulasi unnepseg vagy nem.

Nekem a kedvenc unnepem.

2014. nov. 26. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk a középiskolába is van.
2014. nov. 26. 23:52
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
MI szegeden lakunk. De magán oviba járatjuk ahol már tud olvasni,írni,és már pár angol szót is! Nálunk lesz:) Lovas kocsival fogja őket vinni egy kissebb túrára,és ott fognak énekelni :)
2014. nov. 27. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk lesz, pedig egy kicsi falusi ovi.
2014. nov. 27. 07:39
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Jön majd. És egyik reggel mikulás műsor is lesz, szülőkkel.
2014. nov. 27. 08:05
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

Igen, minden évben. 420 fős falu.

Este pedig falumikulás jön, minden 14 év alatti kap csomagot.

2014. nov. 27. 08:12
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Konkrétan nálunk sem megy be a gyerekekhez a Mikulás :( elhalad a csoportok ablaka előtt és a gyerekek "véletlenül" épp akkor az ablak körül játszanak és észreveszik.

A csomagot "otthagyja" nekik, majd az általános iskolásokkal együtt mennek az ünnepségre a műv.házba, ahol láthatják kicsit közelebbről is. Ennyi...

Nekem sem tetszik ez a felállás, de az ovi azzal indokolja, h sok gyerek megszeppen és sírni kezd, amikor a Mikulás testközelben van, ezért szüntették ezt be. Hát, nem tudom...

De nálunk amúgy már semmi sincs az oviban. Idei évvel megszüntették az anyák napi műsort is és a farsangra sem lehet bemenni. Pedig szerintem ezek olyan jó dolgok voltak. Kicsi bepillantást nyert az ember óvodai életbe. Anyák napjáról meg ne is beszéljünk, hiszen olyan megható volt mindig, ahogyan álltak a gyerekek és mondták a verset, énekeltek, majd mindenki vitte a saját készítésű ajándékát az anyukájának... de hát úgy döntöttek, h ez is családi ünnep, mint a karácsony, így mindenki ünnepelje otthon...

2014. nov. 27. 08:21
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
A mi fiunk családi napközibe jár, lesz jövő héten Mikulás ünnepség, jön a Mikulás, lesznek csomagok.
2014. nov. 27. 09:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.Szamomra mindegyik hasznos volt:-)

En is nagyon meglepodtem amikor megtudtam.

Hat sajnos erre nem futja...De ha mondjuk megkerdezik a szuloket, biztos vagyok benne ,hogy ha osszedobnak egy kb,100 fos ovodaba 500.-forintjaval,abbol lehetne Mikulas musort rendezni.

2014. nov. 27. 10:18
 10/17 A kérdező kommentje:
Hat ,igen a falu ilyen szempontbol mas vilag:-) Es ezt csak is jo ertelembe mondom:-)
2014. nov. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!