1,5 éves gyerek oviba?
Oviba? 1 évesen nem mehet még oviba, nem veszik be. A jófejebb ovik is 2,5 éves kortól veszik be a szobatiszta gyerkőcöket úgynevezett apró csoportba, olyan, mint egy ovielőkészítő csoport.
A bölcsi járható út lenne.
Azt kell mérlegelned, hogy mennyit nyertek azzal, ha elfogadod az állást. Ha nagyon szükségetek van a pénzre, nem is lehet kérdés. Vmint hosszú távon sem mindegy, hogy lenne egy munkaviszonyod, ahonnan még eljöhetnél szülni, ha tervben van esetleg.
Én nem adnám a 19 hós fiamat bölcsibe, mert megtehetem, hogy itthon legyek Vele. Stabil, nagyon jól fizető munkahelyem van, bármikor visszavárnak, de maradhatok itthon is /ezt is teszem, most várjuk a 2. babócát/. De járunk a fiammal egy bölcsis játszócsoportba foglalkozásra, és látom, hogy egy másfél éves már vígan elvan a bölcsiben. Persze olyan gyereket is láttam, aki egész délelőtt az anyukája után pityergett. Te ismered a gyermeked.
Azt tudom, hogyha nem lenne stabil, határozatlan idejű munkaszerződésem egy stabil állami cégnél, akkor erőteljesen gondolkodóba esnék a helyedben, és végül vszleg elfogadnám az állást.
nem mehet oviba, törvény határozza meg, van oviérettségi elvárás és kor is. akkor mehet oviba egy gyerek, ha tud beszélni, szobatiszta, egyedül eszik, hajlandóságot mutat egyedül öltözésre (magyarul próbálkozik) és adott évben betölti a 3 évet. ezek közül egynek sem felel megy egy egy éves, de mivel közel sincs a 3 évhez, így nincs is min gondolkozni. azért mert neked esetleg kényelmesebb lenne, nem fognak törvényt sérteni és ezzel megkockáztatni, hogy esetleg bezárják az ovit. nem is megoldható, hisz mondjuk pelust nem cserélhetnek.
nem is értem hogy jutott ez eszedbe :)
" Küldte valaki kicsi babáját a tesóhoz oviba?""
Ezt én nem is értem...te azt gondoltad beteheted a nagytesó mellé a kistesót oviba??
hahóóó ez itt a Föld nevű bolygó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!