Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A lányunk december 23-án...

A lányunk december 23-án oviba fog menni - ez nagyon rossz lesz neki?

Figyelt kérdés
Mind a ketten dolgozunk és egyikünk sem kap szabadságot arra a napra.
2014. nov. 17. 09:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tavaly az en kisfiam is ment oviba december 23-dikan ha jol emlekszem egy hetfoi nap volt. Semmi gond nem volt. az oviba meg unnepi ebed is volt. Na persze nem kell nagy dinom danomra gondolni csak ment egesz nap a karacsonyi zene, a terem ugye mar fel volt diszitve es ilyen kis korona alaku papir sapit tettek a fejukre. Egesz nap karacsonyi dalokat enekeletek, jatszodtak. Sutottek kis mezeskalacs figurakat is (ok gyurtak meg, a szakacs megsutotte es a gyerekek feldiszitettek) tok jo hangulat volt. Mikor mentem a kisfiamert delutan 3-kor akkor is tancoltak.
2014. nov. 17. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
3 válaszolonak üzenem hogy dec 22 töl téli szünet van,az iskolákban óvikban meg csak ügyelet van.ami azt jelenti hogy ősszevont csoportok,ha lesz elég gyerek.
2014. nov. 17. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért "szegény gyerek"? Dec 23 munkanap.
2014. nov. 17. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

enyém nem megy :) tök büszke vagyok magamra, mert szegénykém minden nyomorult ügyeletben ott van (nyári-őszi-tavaszi szünet...). de most nem :)

egyébként semmi baj az ügyelettel, nálunk szépen kialakult, hogy kik az ügyeletes gyerekek, olyan 10-15 fős kis csoport (az egész oviból), akik állandóak, tehát már jól ismerik egymást, sőt az összes óvónő, dadus ismeri őket :D

ez jópofa, legalább ennyi pozitív van benne :)

2014. nov. 17. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Kisfiam is megy, ha én is dolgozom.
2014. nov. 17. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá, hány gyerek lesz az ügyeletben.

Volt már a mi ovinkban olyan, hogy 1, azaz egy gyerek ment valamilyen szünetben, sírt egész nap.

Ha csak ő lenne, akkor esetleg nagyszülők, szomszéd, óvodástárs-baráti család?

2014. nov. 17. 20:30
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom még, hány gyerek lesz.

Az én szüleim messze élnek.

A férjem rokonai vagy dolgoznak, vagy készülnek a karácsonyra, 23-ára senki nem vállalja be.

Kisgyerekes ismerőstől meg nekem nincs képem ilyet kérni szenteste előtti nap.

2014. nov. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!