A ti ovitokban a vezetőóvónő bent szokott lenni az oviban? Van saját csoportja?
Figyelt kérdés
A munkámból kifolyólag több oviba is volt már szerencsém "betekinteni" és a legtöbb helyen a vezető óvónőnek van saját csoportja, tart foglalkozásokat stb... Viszont az egyik oviban az vezetőóvónőt sosem látom bent a csoportban, ami hivatalosan az övé, mindig a csoport másik óvónője van bent, ő tart foglalkozásokat stb... Ez hogy lehet? Még az oviban sem szoktam látni mindig. Mit csinál ilyenkor, hol van? Értem én, hogy egy vezetőnek sok dolga van, de miért van az, hogy egyes ovikban a vezető is részt vesz a gyerekek foglalkozásán, bent van a csoportban, vigyáz rájuk, míg ebben az oviban sosem látni gyerek közelben?2014. nov. 8. 17:26
11/11 anonim válasza:
Ha az óvodában 6 csoport (vagy annál több van), akkor a vezető mentesül a csoportbeli munkák alól. = csak vezetői feladatai vannak, óvónőként más dolgozik (ilyenkor nincs is csoportja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!