Hogy nézzen ki egy óvodai dajka? (többi lent)
Pontosabban 2 kérdést szeretnék feltenni. (még nem dolgozok, csak a gyakorlatomat szeretném elvégezni egy óvodába, ami nem sok, 2 hét csak)
1. Milyen munkaruha szükséges egy óvodai dajkának? Gondolom valami "benti" cipő,meg azért át kell öltözni nem?
Meg van hogy milyen színű vagy milyen anyagú ruhába lehetek?
2. Ha van egy orr piercing az orromba, akkor azért szólhatnak hogy vegyem ki? ( persze kivenném főleg erre a 2 hétre)
Illetve a vállamon van egy tetoválás.
Direkt olyan ruhába megyek, amibe nem is látszik, de ha esetleg arról van szó, akkor megemlítsem nekik? Vagy járjak ebbe a 2 hétbe olyan ruhába, amiből kicsit se látszik ki ?
szerintetek?
nem dolgozni mész hanem gyakorlatra, így nem is fognak semmibe se beleszólni.
orrodban saját érdekedbe ne karika legyen mert veszélyes lehet ;)
tőlem valami fehér felsőt kértek, én fehér kardigánt dobtam a hátamra, ez bőven elég volt :) tetoválásom senkit nem zavart, a fiam dajkájának is van, tetszik a gyerekeknek :D
benti cipő inkább papucs legyen, az kényelmesebb és folyton cserélgetni kell, szóval egyszerűbb is mint cipőt kötözgetni
KÖSZÖNÖM! nagyon megnyugtattatok :)
Még nem tudom mikor kezdek,vagy hogy kezdhetek-e egyáltalán, csak behívtak személyes beszélgetésre, és hát elkapott az idegeskedés. :)
Az orromba nekem a karika kényelmesebb, és olyan 4 éve már benne van. Mikor nem karika volt benne,hanem kis pötty, nekem az veszélyesebbnek tűnt,mert folyton ki csavarodott, és kiesett.
Szakácsnak tanultam akkor,és azért az nem túl jó ha beleesik az ékszer a levesbe :D
Azért váltottam karikára,mert ez azóta se esett ki, sőt egyszer mikor (röntgen miatt) ki kellett vennem, akkor el kellett mennem szalonba ki,-vissza tetetni,mert annyira erősen zár, hogy még a piercinges csaj is megszenvedett vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!